- 2,069
- 811
- 113
Ağa ne blemDost sende acayipsin silmemislerse sorar insan neden iptal oldugunu belki farkli yontemle cek dicek
Ağa ne blemDost sende acayipsin silmemislerse sorar insan neden iptal oldugunu belki farkli yontemle cek dicek
Kimlik teyidi yapacaklardi sonra çekerdi tek hesapsaDost sende acayipsin silmemislerse sorar insan neden iptal oldugunu belki farkli yontemle cek dicek
Tekse hesap gonderilirdi istemeyen yokki bunlariKimlik teyit yapicaklardi
400 alıp kalsaydın keşke neyse sağlık olsunGerek yok kimlige onların olsun bugün 400 verirler yarın 4k alırlar
Tuzu kuru arkadasin belli😀400 alıp kalsaydın keşke neyse sağlık olsun
Roulletto da 5k bakiye var o yüzden pek üstüne gtmedim bunun orada bı deniyleimTekse hesap gonderilirdi istemeyen yokki bunlari
@BJK dost bak dedim ben arkadasin tuzu kurudur diye. Hayirli isler 😀 site adi niye veriyon kullanici adida yaz patlatalim😀Roulletto da 5k bakiye var o yüzden pek üstüne gtmedim bunun orada bı deniyleim
Para kimde belli olmaz dost@BJK dost bak dedim ben arkadasin tuzu kurudur diye. Hayirli isler 😀
bende saçma bişeyeoynadım gelmezde bakalımIyiki gol olmadi macda yatti sinir krizi gecirtirlerdi @Stncl dost sende umut baglama bence fazla 😀
Sen yapmaz sın bunu@BJK dost bak dedim ben arkadasin tuzu kurudur diye. Hayirli isler 😀 site adi niye veriyon kullanici adida yaz patlatalim😀
Dedik sanaEkli dosyayı görüntüle 402876bosuna sıfırladım 😂😂😂
Ya dost valla uyus oldum sana. Bak ne demisdim belki baska yontemle cek dicekler dedigim cikdi bize atardin en azindan 😀Ekli dosyayı görüntüle 402876bosuna sıfırladım 😂😂😂
Gelir insbende saçma bişeyeoynadım gelmezde bakalım
Neyse ben kaçtım size bol şansDedik sana
Tabi yapmam benim isim olmaz boyle seylerle dostSen yapmaz sın bunu
Adam da para var huzur var adamın huzurunu kacirmayalimYa dost valla uyus oldum sana. Bak ne demisdim belki baska yontemle cek dicekler dedigim cikdi bize atardin en azindan 😀
2ye katla gel burdayiz 😀Neyse ben kaçtım size bol şans
Mefete diye soruyor birde. Sıfırlamamisdir bu 😀😀Adam da para var huzur var adamın huzurunu kacirmayalim
Herkes kendine kardeş gerisi traşMefete diye soruyor birde. Sıfırlamamisdir bu 😀😀