yüzde 50'lik kesime veriyorlar parayı, diğer kesimi banlıyorlar direkt. Garip bi site.Ahmet diye biri aynı ailemde varmış yeni öğrendim işin komik kısmı tek yaşıyorum annem babam vefat etmiş 😂😂 dolandırıcı uzak durun
Maxwine çöktü bu site bu küçük rakamları öder ama yüksek ödemiyorvalla 500 ün hepsini ödediler helal olsun ayrıca sitenin destek ekibi çok ilgili öyle bekleteyim işi yokuşa süreyim insanlar değiller gerçekten işlerini severek yapıyorlar tekrardan helal olsun
Evet onu geçebilir misinüye olurken sms kodu istiyormu
Var aqgüncel link yokmu mq
Ağzını topla düzgün konuş insanların sinirleriyle oynama hadi ben yeniyim bi ton insan var forumda eskiAhmet diye biriyle bi sey yapmisim anlamadim. BAN yedim. Parami odemediler. Burda parami odedi diyen alagavatlar sitenin adami
Genel olarak guncelleme var bir cok sitede ayni hata var güncelleme sonrasi aktif edersin. Bu arafa cashwin den bomus aldim cekim talebi verdim parayi yatirmadi ve hesabimi engelledibonus aktif ederken motor hatası veriyor sorunla ilgil ialakası olan bilgisi olan varmı =??
Bu siteye fazla güvenme benden uyarması bir gün bakmisin almislar hesabini askıya sonra ugras dur
Minimum 200 Maksimum 500 Tl çekim yatırım ve çevrim şartı yok Ben şuan 300 çekim talebinde bulundum Umarım gönderirler çok basit bi deneme bonusu bakalım hayırlısı
Çekim yatarsa buraya fotoğraf atıcam
Düzeltme: Evet arkdaşlar çekim yattı site sağlam ben 300 çektim siz belki 500 çekersiniz belki hiç
Paylaşıp durma kardesim site DOLANDIRICI