- 1,088
- 572
- 113
porikli şu dataları söyle de bizde çekelim lavuklar yemiyor ipCashwin'e 1 kere üye oldum direk kazanınca hesabı kapattılar.
Extrabet'e 7 tane data'dan üye oldum aynı hesaba çektim hepsini gönderdiler
Geçen küfür ediyordunporikli şu dataları söyle de bizde çekelim lavuklar yemiyor ip
Cashwin589.com
Minimum 200 Maksimum 500 Tl çekim yatırım ve çevrim şartı yok Ben şuan 300 çekim talebinde bulundum Umarım gönderirler çok basit bi deneme bonusu bakalım hayırlısı
Çekim yatarsa buraya fotoğraf atıcam
Düzeltme: Evet arkdaşlar çekim yattı site sağlam ben 300 çektim siz belki 500 çekersiniz belki hiç
bilader herkes birbirine kızınca küfür edebilir sende bana etmiştin hatırlarsan Sonuç olarak hepimiz bu forumun üyesiyiz gün gelir sövüşürüz gün gelir sevişirizGeçen küfür ediyordun
Başkası olsa öğretir yardımcı olurdum ama sövülmedik yerimi bırakmayan birine yardım etmem Saygılar iyi geceler.
Aga ben datayla hesaplar açtım ama tek anlamadığım şey havale ile nasıl olucak bu iş çekimde orayı anlayamadımGeçen küfür ediyordun
Başkası olsa öğretir yardımcı olurdum ama sövülmedik yerimi bırakmayan birine yardım etmem Saygılar iyi geceler.
Bana söylesene nasıl oluyorGeçen küfür ediyordun
Kanka aynı ad soyad'a çekiyorsun neden sorun çıksın ki ?Aga ben datayla hesaplar açtım ama tek anlamadığım şey havale ile nasıl olucak bu iş çekimde orayı anlayamadım
Kanka numara doğrulaması nasıl yapion her seferinde bide her sitede deneme bonus kazancı havale ile mi cekion bide sitelere girerken normal mi yoksa vpn ile mi bi yardımcı olsan valla .d.d.dKanka aynı ad soyad'a çekiyorsun neden sorun çıksın ki ?
Ben Extrabet'ten bugünde çektim360tl havale ile gönderdiler ad soyad aynı sadece farklı bir tc ve doğum tarihi
Bide hep aynı ip diyor bu.s.sKanka aynı ad soyad'a çekiyorsun neden sorun çıksın ki ?
Ben Extrabet'ten bugünde çektim360tl havale ile gönderdiler ad soyad aynı sadece farklı bir tc ve doğum tarihi
Kral bana öğretir misinKanka aynı ad soyad'a çekiyorsun neden sorun çıksın ki ?
Knk dm atar mısınKanka aynı ad soyad'a çekiyorsun neden sorun çıksın ki ?
Ben de yaptım kimlik ön yüz arka fotoğraf istyorlarCashwin'e 1 kere üye oldum direk kazanınca hesabı kapattılar.
Extrabet'e 7 tane data'dan üye oldum aynı hesaba çektim hepsini gönderdiler
Banada aynısını yaptılar oçlarOdeme yapmadı sildi hesabı kapattı