bana da aynısını yapdılar orçlarBanada aynısını yaptılar oçlar
KrakenHangi oyunda mantikli 250 spin için ona göre secicem
Bazen deneme bonusu bu da vermiyor senin deneme bonusu muBu site dolandırıcı para çevrimi sağlandı bloke attılar
Yapmaz250 freespinden 288 TL çıktı
280 talep verdim bakalım gelicekmi
E dedik o kadarBu siteye kimse üye olmasın ödemiyor eskiden ödüyordu şimdi ödemiyor
Site tamamiyle dolandirici 1000 TL bakiyemi çekim talebi öncesi MHz bilgilerimi guncelledi sonra adinaz üyelik var denildi ve üyelikler askıya lindi üye olmayın kahpelere
Minimum 200 Maksimum 500 Tl çekim yatırım ve çevrim şartı yok Ben şuan 300 çekim talebinde bulundum Umarım gönderirler çok basit bi deneme bonusu bakalım hayırlısı
Çekim yatarsa buraya fotoğraf atıcam
Düzeltme: Evet arkdaşlar çekim yattı site sağlam ben 300 çektim siz belki 500 çekersiniz belki hiç
Ben olmadımki zaten 10 tane arkadaşa aynısını dediE dedik o kadar
Bunlar dolandırıcı arkadaşlar freespini Gates of hades te 10000 kadar çıkardım çekim verdim adını bile duymadığım bir hesap çıkarıp hem hesabı kapattılar hemde ödemeyi yapmadılar dolandırıcılar
Minimum 200 Maksimum 500 Tl çekim yatırım ve çevrim şartı yok Ben şuan 300 çekim talebinde bulundum Umarım gönderirler çok basit bi deneme bonusu bakalım hayırlısı
Düzeltme: Evet arkdaşlar çekim yattı site sağlam ben 300 çektim siz belki 500 çekersiniz belki hiç
Büyük dolandırıcı
Anana bana sabır versin Allah