Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Cashwin 250 Freebet ve 250 Freespin Deneme Bonusu

zlZalavente45

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14
2
3

Minimum 200 Maksimum 500 Tl çekim yatırım ve çevrim şartı yok Ben şuan 300 çekim talebinde bulundum Umarım gönderirler çok basit bi deneme bonusu bakalım hayırlısı

Çekim yatarsa buraya fotoğraf atıcam

Düzeltme: Evet arkdaşlar çekim yattı site sağlam ben 300 çektim siz belki 500 çekersiniz belki hiç :D
Yeminle doğru diyor 250 fs çevirdim 550 oldu canlı desteğe sordum direkt 500 TL çekim verebilirsiniz dedi çektim

alman06

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
71
24
8
Sakın üye olmayın bu siteye ödeme yapmıyor bilginiz olsun deneme bonusunu bile vermeyen site kendi paranızı sittin sene vermez engel atıyorlar hemen

alman06

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
71
24
8
Çektim diyenlere sakın sakın inanmayin görüntüler yalan kendi adamlari

kataki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
255
99
28
Bu sitede bı kactane ödemelerle ilgilenen var sanırım biri alayını banliyor biri alayını ödüyor tavsiyem çekim için gece 3 4 sularını beklemeniz naçizane tavsiye :D

mkurtreis

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19
9
3
Millet Ağzını Acıyor Dolandırıcı Kapıyor Dolandırıcı. 3 DAKIKA GECMEDI TAK HESAPTA.

1000013909.jpg

Son düzenleme:

WiTz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
342
100
43
Siliyor aq çekim verdim geçen 200 silip kapattı hesabı 10 kişide bir kişiye ödüyor reklam yaptırıyor

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
684
230
43
hayatımda ilk kez gördüm kayıt oldum numara doğruladım herşey eksiksiz doğru mobil veriden bağlanıyorum, 440TL çekim verdim hesaptan attı, giriş yaparken client locked diyor acayip ayar oldum

Saldiray04

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
813
258
63
Ya arkadaşlar hicbir ip multi işi olmayan kumar için site soran arkadaşıma dedim bir dene adam çekme talimatı verdi tak client locked. Gözümle gördüm 39 yaşındayım kumar gerçekten yalan söyletir lakin cashwin i karalamak için diğer sitelerin adamı değiliz ODEMIYORLAR