- 17,017
- 12,020
- 113
Yok sadece öneri efendim estağfurullahO bir gerçek doğru söylüyorsunuzda .İnsan kaderini kendi belirliyor bazen .Ama şunu merak ettim kaçtık bana aynı yazıyı yazıyorsunuz neden birsey ima eder gibi 🤔
Yok sadece öneri efendim estağfurullahO bir gerçek doğru söylüyorsunuzda .İnsan kaderini kendi belirliyor bazen .Ama şunu merak ettim kaçtık bana aynı yazıyı yazıyorsunuz neden birsey ima eder gibi 🤔
Teşekkür ederim ☺ 🙏Yok sadece öneri efendim estağfurullah
Bu sağlayıcının oyunları bet minimum 3.20 olduğu halde beti düşürmüşler yani oyunlara bu kadar kolay müdahale ediliyor her zaman anlatamaya çalıştığım buÇarşamba günü 08:00 - 23:59 arası üye olan herkese Perşembe günü 10:00 - 12:00 arasında YGGDRASİL sağlayıcısında 9K YETI oyununda 1.60 TL bet değerinde 25 freespin aktarılacaktır.
Aktarılan freespinlerden max freespin kazancının 50 katı kadar kazanç elde edebilirsiniz. Şartlar bu şekildedir.
Ama oyunları sahte 😄12:00 a kadar eklemeler devam edecek kazanç her alanda geçerli bilginize
Gülmemide yanlış anlamayın yukarıda yazmışlar biri girmeyin 1 tl verdi diğeri başka birsey sizde bana 100 verdi deyince ondan güldüm bana 0 verir o zaman 😂100 verdi direk cekebiliyormuyx
Yok estağfurullahGülmemide yanlış anlamayın yukarıda yazmışlar biri girmeyin 1 tl verdi diğeri başka birsey sizde bana 100 verdi deyince ondan güldüm bana 0 verir o zaman 😂
Ah maykocum slota para yatıracak adam değilsin de neyse müsait zamanında mesaj at sana biraz taktik vereyim paranı çar çur etmeEn sonda motoru satıp egt amusnete giricem ya ipe gidecem ya zirveye az kaldı vallah