Evet var kesinlikle çok iyi kazanıyorum burdan mı yazayım ayrı bir konu mu açayım ben 7 yıldır bu sanalı takip ediyorumUzun vadede yanıltmayacak taktiklerin var ise paylaşırsan sevinirim dostum
Moderatör tarafında düzenlendi:
Evet var kesinlikle çok iyi kazanıyorum burdan mı yazayım ayrı bir konu mu açayım ben 7 yıldır bu sanalı takip ediyorumUzun vadede yanıltmayacak taktiklerin var ise paylaşırsan sevinirim dostum
At bakayim 500 gelecekmi esas ayar onlarda varBence hiç biri eğlenceli değil en eğlenceli olanı sanal futbol şüphesiz görseldeki sanal oyunu hepsinden daha iyi şike yok bilgin varsa iyi para kazanırsın
Evet var kesinlikle çok iyi kazanıyorum burdan mı yazayım ayrı bir konu mu açayım ben 7 yıldır bu sanalı takip ediyorum
Watsaptan da ulaşabilirsiniz : yardımcı olurum
Dostum telefon numaranı verme senden ricamdır, yeni konu açıp nasıl taktik uygulama yöntemlerin varsa paylaşabilirsin..Evet var kesinlikle çok iyi kazanıyorum burdan mı yazayım ayrı bir konu mu açayım ben 7 yıldır bu sanalı takip ediyorum
Modum arkadaş silmiş ama sen alıntıladığın için hala gözüküyor numarası bilgin olsunDostum telefon numaranı verme senden ricamdır, yeni konu açıp nasıl taktik uygulama yöntemlerin varsa paylaşabilirsin..
Bu oyunda bir kere bile freespine giremedimGarip bir şekilde Madame Destiny oyununda free spin turuna giremiyorum ancak oyun içinde çok kazandırıyor.
Bunlarda şikenin kralı donuyor 7sene once oynuyordum belugada mak999basabılırsın bir gece sikeyi cözdüm kankq arkadasa faceden yazdım 100 at hesaba ne dersem kasa at lig sonu ikimizin kasada 17binlira direk çekmiştik hiç unutmam sanal güzel evet ama sıkenın hası var ve tac atısından goller efsaneBence hiç biri eğlenceli değil en eğlenceli olanı sanal futbol şüphesiz görseldeki sanal oyunu hepsinden daha iyi şike yok bilgin varsa iyi para kazanırsın
Bende geri donecem sanala maçların iyice içinden gecmeye basladılarBunlarda şikenin kralı donuyor 7sene once oynuyordum belugada mak999basabılırsın bir gece sikeyi cözdüm kankq arkadasa faceden yazdım 100 at hesaba ne dersem kasa at lig sonu ikimizin kasada 17binlira direk çekmiştik hiç unutmam sanal güzel evet ama sıkenın hası var ve tac atısından goller efsane
ÇETİN CANPOLAT mısın?Evet var kesinlikle çok iyi kazanıyorum burdan mı yazayım ayrı bir konu mu açayım ben 7 yıldır bu sanalı takip ediyorum
Dost eskiden bende böyle diyordum sonra zaten..Aslında hiçbiri ama sporda doğru maçı bul tek at buyuk at al kaç )