- 6,802
- 3,115
- 113
Hele şükür kazanan biri cıktı çok sevindimÇekim veriyorum beyler gelirse haber ederim Ekli dosyayı görüntüle 73211
Hele şükür kazanan biri cıktı çok sevindimÇekim veriyorum beyler gelirse haber ederim Ekli dosyayı görüntüle 73211
Baktinmi knkaHele şükür kazanan biri cıktı çok sevindim
Hangi oyun?Hele şükür kazanan biri cıktı çok sevindim
çok sevindim cekkmin gelirse beni unutma haaaÇekim veriyorum beyler gelirse haber ederim Ekli dosyayı görüntüle 73211
Havale evet kardesimilk çekim banka ileymiş haberiniz olsun
30 cıktı oyunda buffolaya girdim direk bonus verdi 150 oldu ilk cevirmede şans işi95 yaptı 100 yapmadı moraller sıfır
Verdinmi çekim talebi30 cıktı oyunda buffolaya girdim direk bonus verdi 150 oldu ilk cevirmede şans işi
Nasibinde yoksa yapacak bise yok95 yaptı 100 yapmadı moraller sıfır
reis oyun iyi veriyor mu bi yerden bonus alacam bu oyunda 100 spin mi 100 tl freebet mi sence ?Oyunu ben somurdum boşuna oynamayin
Çekin cekin inşallah biride beni görür bu cekenlerdenOyunu ben somurdum boşuna oynamayin
Güle güle harcaMax çekim 100 çekim verdik
Bu oyunsa 100 frespin al valla goruon bana çok iyi verdi 25 frespinlereis oyun iyi veriyor mu bi yerden bonus alacam bu oyunda 100 spin mi 100 tl freebet mi sence ?
Güle güle harcayın faydam dokundyusa ne mutluBu oyunsa 100 frespin al valla goruon bana çok iyi verdi 25 frespinle