Direk wpden yazıyoruz dimi yukarıdaki numaradan5 dkda
Direk wpden yazıyoruz dimi yukarıdaki numaradan5 dkda
Tamamdır dost kullanıcı adı yazmıştım ad soyadda yzdım şimdiBana 5 dk ama yogunluk olmussa sıkinti sen direkt isim soyisim k.adi birak numaraya
Aynen 50 deneme bonusu de ardına kullanıcı adını bırak hemen tamamDirek wpden yazıyoruz dimi yukarıdaki numaradan
Sildim ak canli görselide koydum mal bu destek ne yapimYav hacı milleti yanlış yönlendirme senin yüzünden 2li kombin aldik yatarsa 50yi at
Ben anlamam ben normalde 4.20den voleybolda dep alir dicektim seti bizim türk ligine senin yüzünden 2li yaptık handikapı verdikSildim ak canli görselide koydum mal bu destek ne yapim
200 daha çevir330 oldu kasa napcaz şimdi kombin yaptım geldi çevrim mi var
Tmm gelirse 250 yi at bana o zmanBen anlamam ben normalde 4.20den voleybolda dep alir dicektim seti bizim türk ligine senin yüzünden 2li yaptık handikapı verdik
1.3 dan 4 tane 50 liralik kupon yap 2 si gelsin yeter330 oldu kasa napcaz şimdi kombin yaptım geldi çevrim mi var
Buraya yazdım 4 0 yediTmm gelirse 250 yi at bana o zman
Oynamayi bilmiyosan oynama yavBuraya yazdım 4 0 yedi
Hadi şunu yapta gidelim mekanimizaOynamayi bilmiyosan oynama yav
5k lazim bakalimHadi şunu yapta gidelim mekanimiza
Mesai saati bitmiş ekleme olmicak yarın devam ederse verilecekmisAdama yazdik 20 dk dir ses yok
Adam sana mesaim bitti mi dedi akMesai saati bitmiş ekleme olmicak yarın devam ederse verilecekmis
Canlı destek 08-18mis watsap mesai saatiAdam sana mesaim bitti mi dedi ak