Boşuna bekleme ödemezlerBen çekim talebi verdim gelirse çekim yazarım beyler
Canlı destek programı ücretsiz adamlar ona bile para harcamamış site paint ile yapışmış 😂Banada sahte gibi geldi
Beklerken ekstra birşey yapmıyorum moruk zaten gelirse ekime gelmezse .. yaniBoşuna bekleme ödemezler
gelmez geldi dersende senin onlardan biri oldunu düşünürüm valla site deil beyler bu lütfen bırakınBen çekim talebi verdim gelirse çekim yazarım beyler
Bende diyorum deminden beri bu konuya niye onay veriyorlar onuda anlamış değilimgelmez geldi dersende senin onlardan biri oldunu düşünürüm valla site deil beyler bu lütfen bırakın
Sahte siteye bilgilerini girip bide o parayı katlamaya çalışarak yapacağını yapmışsın zaten. Yazık 200 TL için daha neler yaparsın acaba 😂Beklerken ekstra birşey yapmıyorum moruk zaten gelirse ekime gelmezse .. yani
Biraz bekle gelirse gelir gelmezse yapacak bir şey yok dostum zaten bir burası kalmıştı data vermediğimiz sorun yok1000 oldu kasa canliya soyleidm.isim soyisim.iban istedi bakiyeyyi kople sildi cekim.verdik biz diolar islem.gecmisi falan hic biryerde gozukmuyor cekim
Bol şanslar2 ayak yaptim adamlar.ödedi valla konuyu acan arkafasa tesekkutler
Yukarda yorumları görünce şaşırdım site sağlam diyemem ama deneme bonusunu ödeyecek tipde2 ayak yaptim adamlar.ödedi valla konuyu acan arkafasa tesekkutler