Bakiyemi de sifirladiBende cekim verdim odeme asamasinda diyor oyle takılı kaldi 40 Dk oldu
ödendiçekim verdik bakalım 200 gönderecekler mi
Ben de verdim payfiax le fark ediyormuödendi
Bunun yeri burası mı bok oğlu bokZlot dolandırıcı 25 FS kazancım ile 16000 yaptım 250 gönderim sağlanacak ken bakiye silindi gönderim yapılmadı
Spinco da bana yapmisti aynisini ip cakismasi deyip bakiye sifirlayim.hesabimi bloklamislardiBende 1500 yaptım deneme bonusunı ıp çakışması deyip bakiyeyi sıfırdılar. IP çakışması sanki bonusu tanımlarken bilmiyolar. DOLANDICI SİTE UZAK DURUN
Kocaman yazıyor 250 tl çekim diyeZlot dolandırıcı 25 FS kazancım ile 16000 yaptım 250 gönderim sağlanacak ken bakiye silindi gönderim yapılmadı
Bana da yapması üzerine müşteri temsilcisi orospu duru ve yanindaki 2 tane ala gavad beni aradı dalga geçti, biz 1000 tl viski iciyoz sen 200 tl için agliyon dedi kahbe cocuBy site dolandırıcıdır kesinlikle ödeme yapmıyor bana yapmadı. Inanmayan şikâyet var bakabilir belgeli ispatlı
3.5 dk sövüstük serefsizlerle.Bana da yapması üzerine müşteri temsilcisi orospu duru ve yanindaki 2 tane ala gavad beni aradı dalga geçti, biz 1000 tl viski iciyoz sen 200 tl için agliyon dedi kahbe cocu