Aynen kaedes benim 1100 miyediler sakin üye olmayıBu site dolndırıcı arkdaşar dün akşmdan beri çekim yapamadım 2000 TL h bire sallayıp duruyor yok o saatte yok bu saatte diye
Aynen kaedes benim 1100 miyediler sakin üye olmayıBu site dolndırıcı arkdaşar dün akşmdan beri çekim yapamadım 2000 TL h bire sallayıp duruyor yok o saatte yok bu saatte diye
Akın kazım bu sitee dolandırıcı sahtekar 1100 tlmi yediler engellediler sen niye paylaşıyor bu sahtekar siteyiEkli dosyayı görüntüle 402132
Üyelik halinde her alanda geçerli yatırımsız ve çevrim şartsız 50₺ deneme bonusu hesabınıza otomatik eklenmektedir. Bonusunuzun çekilebilir olması için bakiyenizi 1.000 TL ye tamamlamanız gerekmektedir. 1.000 TL ye tamamlanan bakiyeniz ile minimum ve maksimum 100 TL çekim işlemi yapabilirsiniz. Geriye kalan bakiye hesabınızdan düşülecektir. Çekim sırasında dilediğiniz yöntemi seçebilirsiniz.
Güncel Giriş
Yok kardeş site saahtekar yönetime yaziyoz insanları dolandiriyo diye hiç oralı değiller demekki onlarda istiyo üyelerini dolandirilmasini3 bin yaptım.kasayi çekim.verdim 8:00 00:00 arasi ödeme yapıyorlarmış tokata geldik gibi ödeme alan varmi bu siteden
Para odemiyo 1100 tmi yedi yönetici daha ne paylaşım yaptiriyonsen dilediğin gibi paylaşım yapabilirsin dostum
sorun teşvik eder ise sana bilgi verebiliriz
şuan için bir sorun yoktur