- 41,524
- 44,897
- 113
Anlık sınırle Yanlıs kelımeler Cıkabılıyor Üstad Biraz zaman gecınce Kısıde soylemlerının yanlıs oldugunun Farkına VarıyorKimsenin kafasında soru işareti kalmasın diye canlı yapıyoruz çekilişi , yinede inanmayanlar çıkabiliyor
Anlık sınırle Yanlıs kelımeler Cıkabılıyor Üstad Biraz zaman gecınce Kısıde soylemlerının yanlıs oldugunun Farkına VarıyorKimsenin kafasında soru işareti kalmasın diye canlı yapıyoruz çekilişi , yinede inanmayanlar çıkabiliyor
Dm atsaydin ismarlardik kralValla sigara alacak para yoktu ilaç gibi geldi
Bizim 73 numaraya iş koymuşsun gülüm o benimdiDm atsaydin ismarlardik kral
5kdan 1k atardin sonra .d
Veren başkan seyfo ona iş koy .dBizim 73 numaraya iş koymuşsun gülüm o benimdi
Vallahi ilginç ben değilde başkan iyi tazelememiş gibi geldi banaVeren başkan seyfo ona iş koy .d
Sana nasıl birşey çıkmamiş hayret ballı adamsindir sen
Gusul tazele .d
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Vallahi ilginç ben değilde başkan iyi tazelememiş gibi geldi bana
Arsenal maçına hediye edecekmişim iyi ki eklenmemiş ajhahahÖdülüm eklenmemiş teşşekürler
Bana 2.5 eklenmiş 1i beklemede bklımBenim eklenmiş bu arada, teşekkürler tekrar
Tek ödül düştü bana dost, birazdan gelir senin eksik olan daBana 2.5 eklenmiş 1i beklemede bklım
Cambel hic alamadi reis bunada sukurTek ödül düştü bana dost, birazdan gelir senin eksik olan da
Bilet işine hep giriyorum, bana çıkmadığı da olmuştu. En azından güvenilir bir çekiliş, her şey net. RazıyızCambel hic alamadi reis bunada sukur
3.5 cekim verildiBilet işine hep giriyorum, bana çıkmadığı da olmuştu. En azından güvenilir bir çekiliş, her şey net. Razıyız