Niye öyle ki direkt bakiyeye geçsin diye mi acabakardeşim keşke fs alsaydik da cekmeye gelseydi sira keşke freebeti onerdin onu aldik 3lu kombine 270tl vercegine 50tl veriyor kupon
Niye öyle ki direkt bakiyeye geçsin diye mi acabakardeşim keşke fs alsaydik da cekmeye gelseydi sira keşke freebeti onerdin onu aldik 3lu kombine 270tl vercegine 50tl veriyor kupon
Sende diğerleri gibi 100 yağıp çekmeyi denersin işte ne farkediyor 1k yapmak kolay mıkardeşim keşke fs alsaydik da cekmeye gelseydi sira keşke freebeti onerdin onu aldik 3lu kombine 270tl vercegine 50tl veriyor kupon
bilmiyorumki kupon tutarsa desteği darl icam belki eklerler tum bakiyeyi bakalimNiye öyle ki direkt bakiyeye geçsin diye mi acaba
Ben papara çektimFsden bakiyeyi 100 yaptık payfix çekimi reddettiler hangi yöntemle çekecez
0.14 kuruştan verdiği 3.5 tl.komediArkadaşlar eski jajawin isim değiştirmiş yeni üyeler için promosyonu var eski üyeler ise canlıdan 25 freespin talep edebilir hiç bir şartı yok eski üyeler için şartsız
Banada 19 çıktı slotta sporda 100 yaptım payfix ile 1 dk da ödedilerFsden bakiyeyi 100 yaptık payfix çekimi reddettiler hangi yöntemle çekecez
Bunu neden başta görmedim 970 Yaptım Oradan sıfırladım 100e ödediklerini bilsem 850 TL Sadaka verirdimSende diğerleri gibi 100 yağıp çekmeyi denersin işte ne farkediyor 1k yapmak kolay mı
Aynı şekilde bende talep verdim 2 saattir aynı aşamada bekliyor bakmaya gerek yok odemezler@Jajawin Destek 20:46 da verdiğim 100₺ çekim hala ödenecek vallahi neyin beklemesi anlam veremiyorum ama yatırım yaparken 2 defa düşünün dostlar 3 üncü şahıslar canınızı sıkabilirler .
Ekli dosyayı görüntüle 348065