- 13,789
- 7,064
- 113
Ödüyor mu la bu site
Hacı sen reklam için mi böyle bişey paylasiyon adamlar deneme bonusunun kazancını oynatmiyo 3 günden beri soruyoz alt yapıda guncelleme var ya arkadaş betco sitelerinin hicbirinde böyle bıi alt yapı guncellemesi yok zaten olunca hepsinde oluyo5dk ödedi paylaşım için teşekkürler Ekli dosyayı görüntüle 569885
Ne alaka birader freebet olarak aldım kazandım çektim paylaştımHacı sen reklam için mi böyle bişey paylasiyon adamlar deneme bonusunun kazancını oynatmiyo 3 günden beri soruyoz alt yapıda guncelleme var ya arkadaş betco sitelerinin hicbirinde böyle bıi alt yapı guncellemesi yok zaten olunca hepsinde oluyo
Kazançlar oynanmiyoki birtek sen mi oynayabiliyonNe alaka birader freebet olarak aldım kazandım çektim paylaştım
Güncelleme var diyo canlı destekKazançlar oynanmiyoki birtek sen mi oynayabiliyon
Ben senin oynadığın saatlerde biz oynayamadk valla güncelleme var diye5dk ödedi paylaşım için teşekkürler Ekli dosyayı görüntüle 569885
Bende öyle yaptım kardeşim sporda yapıp 1500 çektim 10 dk da ödediler hiç umudum yoktuNe alaka birader freebet olarak aldım kazandım çektim paylaştım
Hangi oyunu oynuyorsunaltyapı çalışması bitmiş sanırım oynayabiliyorum ben şu an
Yolla gelsin bro 🙂Size bir bonus vereyimmi yatirimsiz😀
Bana mail atmislar 100 freespin veya 100 spor .2000 yap 200 çek 3000 yap 300 çek ..Yolla gelsin bro 🙂