- 74
- 21
- 8
O undiyen anası site sahibinin avradidir bu site fake fake sahte siteKim ödeme aldım dediyse çıksın lan adam gibi bunasil iştir bizim çekim neden gelmiyor
O undiyen anası site sahibinin avradidir bu site fake fake sahte siteKim ödeme aldım dediyse çıksın lan adam gibi bunasil iştir bizim çekim neden gelmiyor
Bonusu alamıyoruzki ödeme alalım 🙂Beyler ben ödeme aldım paylaştım ödeme alıyor herkes acele etmeyin ben sevdim bu siteyi öderler merak etmeyin 1imize ödediyse herkese öder aceleye gerek yok kaldırılmazsa bugün alamayan yarın alsın ödeme alan çok var
😂Bunu siteyi ve bu bonusu paylasani varya sen anladın onu zobor
Sıktır a.q çakalı seni siteyi buldun da orjinalini ariyorsunO undiyen anası site sahibinin avradidir bu site fake fake sahte site
Ben oynuyorum Gates of Dance oyununda şuan ama dediğiniz gibi bakiye yerinde sayıyor mutlaka ilerliyen dakikalarda düzelir diye düşünüyorum. Oyuna girmiyo farmliyorum güzel ara ödeme yapıyor ama bakiye kaçta bende merak ettim200 TL bonus aldıkta hiçbir oyunda oynatmıyor, oynayan arkadaşlar bir bilgilendirebilirmi tarayıcı geçmişini de sildim yine olmuyor
Genelinde şuan durum aynı. Bendede aynı bakiye 200 de oyun oynuyorsun ama bakiye sabit. Bende şuan bıraktım ellemyorum illaki düzelir bu gün yada yarına kadarDostlar deneme bonusu TL olarak eklendi hiç bir şekilde kullanamıyorum bu sorunla karşılaşan daha önce oldumu
Spotlarda 1 tl ye ayala dene kankamDostlar deneme bonusu TL olarak eklendi hiç bir şekilde kullanamıyorum bu sorunla karşılaşan daha önce oldumu
Canlıya tekrardan bagalnmaya çalışıyorum bu üçüncü olacak yaşlandım yemin ederimGenelinde şuan durum aynı. Bendede aynı bakiye 200 de oyun oynuyorsun ama bakiye sabit. Bende şuan bıraktım ellemyorum illaki düzelir bu gün yada yarına kadar
Valla hiç sorma ya böyle cins dandik siteler oldumu hiç sevmiyorum o yüzden ben bıraktım ellemyorum yarına kadar. Yarın illaki düzelir belki duzelmezse de hiç giripte oynamam bunlarla ugrasamam reisCanlıya tekrardan bagalnmaya çalışıyorum bu üçüncü olacak yaşlandım yemin ederim
Yine aynı kardeşim denedimSpotlarda 1 tl ye ayala dene kankam
Burada adam deneme bonus paylaşmış üstelik yeni site bunu adamın kafasına vurarak mi tesekkur edilir.keşke türkçe konuşmayıda öğrensen..