- 188
- 70
- 28
Oynadım şimdi de50₺ vermiş kazancı istedgn alanda oyna diyor da nasıl anlycz kazancıBet 1t ile oynamaliniz
Oynadım şimdi de50₺ vermiş kazancı istedgn alanda oyna diyor da nasıl anlycz kazancıBet 1t ile oynamaliniz
Nasıl yani anlamadimOynadım şimdi de50₺ vermiş kazancı istedgn alanda oyna diyor da nasıl anlycz kazancı
Nasıl yani anlamadim
50₺ gateste 1 betle çevirip kazancı istedgn alanda oyna diyor fs olarak eklenmedi yaniNasıl yani anlamadim
50₺ gateste 1 betle çevirip kazancı istedgn alanda oyna diyor fs olarak eklenmedi yani
Size şöyle soyliyim akşam erken saatlerde bana 200 nakit eklendi ama o 200 sonra kaldirildi sayfadan ben önce Balıkçı hasanda sonrada gateste oynadım siz 50 tl gateste oynadınız ise kazancı başka bir oyunda deneyebilirsiniz sanırım50₺ gateste 1 betle çevirip kazancı istedgn alanda oyna diyor fs olarak eklenmedi yani
Benimde öyleydi bi kaç tur daha oynadım ana hesaba geçtiHala bakiye bonusta gorunuyor neden
12 den beri oynuyomBenimde öyleydi bi kaç tur daha oynadım ana hesaba geçti
Çok saçma bir tuhaflık var canlıya bağlan bence ana hesaba geçmesi lazım siteden çıks yap tejrar gir belki duzelir12 den beri oynuyom
Canlıya bağlanırken kullanıcı adı yazma yerine @ ekle diyor ekliyom yine ekle diyor sebebi neBenimde öyleydi bi kaç tur daha oynadım ana hesaba geçti
Önce isim sonra onun altındaki yere mail adresi yazdım benCanlıya bağlanırken kullanıcı adı yazma yerine @ ekle diyor ekliyom yine ekle diyor sebebi ne
Üstten ikinci sıraya mail adresi yazmalısın ben öyle yaptimÖnce isim sonra onun altındaki yere mail adresi yazdım ben
Üstten ikinci sıraya mail adresi yazmalısın ben öyle yaptim
Bet 1 tl ile oynamalisinizBune simdi
Akşam aynısı bana oldu sonra promosyon sayfasını tekrar okudum bet 1 tl olmalıymış yoksa oynatmiyorBune simdi