- 378
- 229
- 43
Banka hesabına gelen bir para varmı pekiŞuan bakiye 1.30₺
Banka hesabına gelen bir para varmı pekiŞuan bakiye 1.30₺
Yok reisBanka hesabına gelen bir para varmı peki
Şuan siradayim 43 kaldı bakım bilgi alcam aldığımda yazarım burdan sana neymiş öğrenelim bakimYok reis
Tamam reis bende sıradayım 38 kişi varŞuan siradayim 43 kaldı bakım bilgi alcam aldığımda yazarım burdan sana neymiş öğrenelim bakim
Ödeme yapmıyor boşa kendini yorma baksana dünden beri bakiyeleri sıliyorlarAgalar hangi oyunu oynadınız, bonus bakiye görünüyor bende hep
Ne dedi canlıÖdeme yapmıyor boşa kendini yorma baksana dünden beri bakiyeleri sıliyorlar
Gece çektim gelmeyince uyudum baktım sabah bakiye silinmiş ödeme de yok finans geçmiş te birşeyde yazmiyo işte çekim iptal bütün bakiye düzeltmisler sıfır bakiye. Şimdi az kaldı baglancam yazarimNe dedi canlı
Ödeme yapmıycaklar anlaşıldıGece çektim gelmeyince uyudum baktım sabah bakiye silinmiş ödeme de yok finans geçmiş te birşeyde yazmiyo işte çekim iptal bütün bakiye düzeltmisler sıfır bakiye. Şimdi az kaldı baglancam yazarim
Canlı desteğe nasıl bağlandın bu bağlanmıyor desteğeUlan 5 saat sıra bekledik 5 saniyede sıfırladım😀
Mantıklı genel düzenleme olmusBakiyeyi 506₺ yaptım 300₺ çekim verdim 206₺ kalmıştı düzenleme yapıldı bakiye de şuan 1.30₺
Bende de aynısı diyorConnection lost. Please check your internet connection and then try again.
Destege baglanamiorum surekli bu hatayo aliorum boyle olan varmi
O ödeme alanların hepsi site adamı başka açıklaması yok. Ödenecek para bizede odenirdi kaç kişinin bakiyesi sıfırlandı. Boş siteÖdeme yapmıycaklar anlaşıldı
Sabah 5ten sıraya girdim 1 saat önce bağlandımCanlı desteğe nasıl bağlandın bu bağlanmıyor desteğe
Data hacılaması yaptılar, başka bişey değilO ödeme alanların hepsi site adamı başka açıklaması yok. Ödenecek para bizede odenirdi kaç kişinin bakiyesi sıfırlandı. Boş site
Aynısı bendede reis şerefsiz ya bunlarÇekim reddedip bakiye sıfırlamışlar @Shellac konu kilit site ödeme yapmıyor