Dolandrcinin babasiSüper bonus 60 frespin veriyo kazancı 35 katı çevirme sonra çekim yapablrsnz
Deneme bonusumuz ne yazık ki bulunmamaktadır. Dilerseniz, yatırımlarınıza özel bonuslarımızdan yararlanabilirsiniz. Konu hakkında yardımcı olmamı ister misiniz? yalanyani öyle bir bonus yokmuş
Niye yalan yazıyorsun deneme bonusu yok forumla alakası yok neden uyduruyorsun bonus var diyeSüper bonus 60 frespin veriyo kazancı 35 katı çevirme sonra çekim yapablrsnz
Kimse üye olmasın boşuna bonus falan yokNiye yalan yazıyorsun deneme bonusu yok forumla alakası yok neden uyduruyorsun bonus var diye
Valla bende yeni uye oldum dostum hesabima 80 gelince paylasayim dedim cok bi tecrubem yokSende bir git ya 24 saat diyorsun 20 gün beklemen gerekiyor
20 gün beklemen gerekiyor kardeşimValla bende yeni uye oldum dostum hesabima 80 gelince paylasayim dedim cok bi tecrubem yok
20 gun sonra cekilebiliyormu reis bilgin varmi peki 105 tl olmus hesap ?20 gün beklemen gerekiyor kardeşim
YouTube de çekenler var kardeşim20 gun sonra cekilebiliyormu reis bilgin varmi peki 105 tl olmus hesap ?
Eyvallah dostum sagolYouTube de çekenler var kardeşim
Ya dostum yukardaki mesajları okumuyonmu biz bonus yok diyoruz sen üye oldum diyon bu kadar mi cahil olur düşer insan az akıllı olun laÜye olduk . Yok bişe :.(