- 68
- 39
- 18
slot oynamadığım için red yedi napak a* sahte slotunuzda kazanmaya imkan mı var
Ekli dosyalar
-
20.2 KB Görüntüleme: 155
https://validator.globalgaminglicense.com/b2c/operators/id149622/
lisansa bak license yazmış davarlar sitenin adı bile yazmıyor şu sitelere bilginizi bile vermeyin sonra site hesabıma girip bakiyemi boşalttı diye ağlarsınız
kankam herkesin tcsi cartı curtu herkesin elinde bu devirde zaten bilgileri alsa ne yapabilirhttps://validator.globalgaminglicense.com/b2c/operators/id149622/
lisansa bak license yazmış davarlar sitenin adı bile yazmıyor şu sitelere bilginizi bile vermeyin sonra site hesabıma girip bakiyemi boşalttı diye ağlarsınız
Valla bende anlamadım dede de acık catur cutur carpan atıyıorBu slotların sahte olduğunu nereden çıkardınız ya?
Wild West Gold FS'ye girmeden sadece farmda 500 lira verdi. FS'ye girmeyen bir elde ilk defa bu kadar alıyorum normalde vereceği 200 civarı.
Ha yüksek verdiği için sahte diyorsanız bilemem.
Hala eklenecek 1 saat öldüBu slotların sahte olduğunu nereden çıkardınız ya?
Wild West Gold FS'ye girmeden sadece farmda 500 lira verdi. FS'ye girmeyen bir elde ilk defa bu kadar alıyorum normalde vereceği 200 civarı.
Ha yüksek verdiği için sahte diyorsanız bilemem.
hocam aktif kumar oynayan birinin bilgisi elinde değil öyle panelden bakarak bulmak imkansız sonra hergün alotellden mesaj gelirkankam herkesin tcsi cartı curtu herkesin elinde bu devirde zaten bilgileri alsa ne yapabilir
400'e FS satın aldım tek denemede 5k yaptı kasayı.Valla bende anlamadım dede de acık catur cutur carpan atıyıor
aga çekim ver ve görelim utanmaya başladım buradaki insanlar neredeyse paylastıgımıcın benı lınclıcek sahteyse sileyim paylaşımı400'e FS satın aldım tek denemede 5k yaptı kasayı.
Sahteyse de güzel sahte yani, kazanma hissi veriyor.
Çekim durumuna bakılmıyor ama kasa az evvel 0'lanmış. Payfix'e gelen yok. Canlıda sıraya girdim bakalım 5 dakikaya gelmezse cortladık demektir.aga çekim ver ve görelim utanmaya başladım buradaki insanlar neredeyse paylastıgımıcın benı lınclıcek sahteyse sileyim paylaşımı
gelirse hesabına cekımın hayırlı olsun yazarsın kral cekım İle ılgılı paylaşımı sılıcem yoksa haber beklıyorumÇekim durumuna bakılmıyor ama kasa az evvel 0'lanmış. Payfix'e gelen yok. Canlıda sıraya girdim bakalım 5 dakikaya gelmezse cortladık demektir.