bizde hata veriyor çevirmiyor sanıyorum bu arada satın almak yasak değil miydi?Swette toplamda 500 ödedi satın aldım 4,5 defa 3k oldu kasa bakiye düzenlenmedi bile paranın gelmesi muamma gibi
değilmiş pardonSwette toplamda 500 ödedi satın aldım 4,5 defa 3k oldu kasa bakiye düzenlenmedi bile paranın gelmesi muamma gibi
Siteyi dondurdular gibi ödeme falan gelmezbizde hata veriyor çevirmiyor sanıyorum bu arada satın almak yasak değil miydi?
Sana yine oynatmis dostum bana da 500 çıktı oynatmiyoSwette toplamda 500 ödedi satın aldım 4,5 defa 3k oldu kasa bakiye düzenlenmedi bile paranın gelmesi muamma gibi
Benim 994e cikti oynatmiyor var bu sitede de bi boklar gorcezSana yine oynatmis dostum bana da 500 çıktı oynatmiyo
Bakalım kardeşim ben 500 olarak oynamadan verdim çekim ne olacak bakalım haber ederimBenim 994e cikti oynatmiyor var bu sitede de bi boklar gorcez
bana da spinden 285 tl çıktı bende aynı senin gibi yaptım direk 280 talep verdim oyunu oynatmadığı için )Böyle kaldı bakalım ödeme yada biseyler olursa haber veririm çektim oynamadan
Senin durum ne bende aynı duruyo öyle zaten çekimi takip etme yeride yok 20 TL olarak duruyo bakiye öylebana da spinden 285 tl çıktı bende aynı senin gibi yaptım direk 280 talep verdim oyunu oynatmadığı için )
bende de bakiye 5.55 diye duruyor. nolacak inan bilmiyorum kardeşimSenin durum ne bende aynı duruyo öyle zaten çekimi takip etme yeride yok 20 TL olarak duruyo bakiye öyle
Bakalım haberleşirizbende de bakiye 5.55 diye duruyor. nolacak inan bilmiyorum kardeşim