- 4,563
- 1,966
- 113
700 demişsin o konuda 200 u naptın çabuk sole 🤣🤣
500 kaat limit var kardo bu arada 😘
700 demişsin o konuda 200 u naptın çabuk sole 🤣🤣
500 kaat limit var kardo bu arada 😘
50 freebete takas etmistir 😁700 demişsin o konuda 200 u naptın çabuk sole 🤣🤣
Pop zenginizBeyler kendimi hep çay demlerken buluyorum. Sanki bu dunyaya cay demlemeye gelmisim gibi bir his oluştu. Guzel de demliyorum aslinda, tozunu felan ayirip sade demli guzel bir çay oluyor. Amma velakin butun aktivitem cay demlemekmis gibi hissediyorum. Sizde de durum ayni mi? Hep cay mi demliyorsunuz. Bir gun kendimi ödüllendirip oralet yapmak istiyorum
Kuşçu reise selam olsun
Ekli dosyayı görüntüle 214132
bi şey denediler heralde silmişler yaw700 demişsin o konuda 200 u naptın çabuk sole 🤣🤣
Valla dost gercekten haklisin. Cay demlemek bile premium bi his veriyor artik insana. Hersey cok pahali felaket derecede. Tek bir sey istiyorum, birisi cikip; butun bunlar hepsi sadece bir sakaydi desinPop zenginiz
Bu devirde cay demlemenin maliyeti nekadar biliyon mu
Ben oldubilo bugün indirdim ama üye olamadım sms gelmedibi şey denediler heralde silmişler yaw
ama moneypay ile aynı gün olmuştu
moneypay duruyor oldubilde kayboldu
Geçen cebimde 20 tl vardı mercimek alamadım ya 27 TL olmuşValla dost gercekten haklisin. Cay demlemek bile premium bi his veriyor artik insana. Hersey cok pahali felaket derecede. Tek bir sey istiyorum, birisi cikip; butun bunlar hepsi sadece bir sakaydi desin
telekom ve vodafone ödeyebilirsinBen oldubilo bugün indirdim ama üye olamadım sms gelmedi
Acaba eğer limit tanimlanirsa vadafon faturalı hat borcu ödenir mi bide diğer uygulamalarda bana hep 100 limit çıktı oldubildedemo öyle çıkar
Mercimek iyidir demir eksikligine cok iyi gelir kansizliga hele ki... Ama mercimek alirken bile sanki nusretten bir menu siparis etmiscesine his veriyorGeçen cebimde 20 tl vardı mercimek alamadım ya 27 TL olmuş
En son binde 8.25 di
Anladım vadafondan yarın avukatlık oluyorum 2 fatura var 900 TL 500 ciksada birini odesemtelekom ve vodafone ödeyebilirsin
yüksek ihtimalle 100 kaat başlangıç paketi çıkar brom
çünkü kbb puanı baz alınıyor sende en alt kademedir
Abi şaka Maka 4 kişilik bir ailenin normal bir öğünü çok pahalilastiMercimek iyidir demir eksikligine cok iyi gelir kansizliga hele ki... Ama mercimek alirken bile sanki nusretten bir menu siparis etmiscesine his veriyor
umarım çıkarda canını kurtarırsın bromAnladım vadafondan yarın avukatlık oluyorum 2 fatura var 900 TL 500 ciksada birini odesem
Yarin mezun oluyorum der gibi 😁Anladım vadafondan yarın avukatlık oluyorum 2 fatura var 900 TL 500 ciksada birini odesem
Benim belkide 4. Geldi bakmadimda ama ikisi 897 TL toplamı normal faturalarda 753 fatura var bakalım yarına
Nasıl yaniumarım çıkarda canını kurtarırsın brom
zor zenaat işler ama oldubil de limak çetesinin
yağmurdan kaçıp tam doluya tutulmak gibi bir şey
Odemessen totoya pandik atarlar diyor bromNasıl yani
Olsun ya ay başında öderimOdemessen totoya pandik atarlar diyor brom
Tefeciden borc almak imkansiz suan icin. Tefecilerde artik evkur gibi calisiyor dostBi tefeciye borcumuz yok şükür olsa zaten yasatmazlar 🤣🤣🤣