- 6,992
- 8,904
- 113
hangı cıhazı kullanıyon dost satalım daha guzelını alırız 5.55 e basalım
Samsung kullanioz dost da ben bu payfix ı bu cihanda daha önce kullanmıştımhangı cıhazı kullanıyon dost satalım daha guzelını alırız 5.55 e basalım
bılmıyom valla knk yenı guncelleme geldıyseSamsung kullanioz dost da ben bu payfix ı bu cihanda daha önce kullanmıştım
Google amcadan hallettik dost😁 senin maci bulamadim bu seferde hangi lig bu😁bılmıyom valla knk yenı guncelleme geldıyse
kolombiya dost mafyadan aldım suan pesımdelerGoogle amcadan hallettik dost😁 senin maci bulamadim bu seferde hangi lig bu😁
helal dost hakkını helal et hadı Allah rahatlık versınKalan kuruşlari attik pişman olmayım diye yatiom sabah bakcam 😂Ekli dosyayı görüntüle 174413
Yanlış maça bakıyorsundur dost2 gole yatıyoruz saka gıbı
altında ustunde kıyamet gıbı ol oluyo bı orda yok dostYanlış maça bakıyorsundur dost
Şaşırmadık dostaltında ustunde kıyamet gıbı ol oluyo bı orda yok dost
sırf sızı sasırtmamak ıcın cızgımı bozmadım dostŞaşırmadık dost
Veriyim benim payfixi onu kullan dostDostlar bu payfix ı bulamadim ben gogle play storede
dolandırıcılıkta sınıf atlamıssın dost tebrıklerVeriyim benim payfixi onu kullan dost
Dostumuzun işini görüyoruz dost kullansın benim payfixi nolcak sankidolandırıcılıkta sınıf atlamıssın dost tebrıkler
Abi dm den ulaşabilirmisinŞaşırmadık dost