- 683
- 50
- 28
bol sans herkese
Abi cidden kafayi yiycem niye kimse kimseyi anlamadan hemen laf atma derdindeNe eskisi ne yenisi kardeş... Etkinlik yapılmış adam katılacak tabi. Böylece hem forum büyüyecek hem sitelerin reklamı dönecek. 10da 5 yapsan misal, usul usul ses çıkartmadan bonuslar yattı mi diye kontrol ediyor olacaktın. Senin yerine bir başkası dert yanacakti.
Aynen üstüne alinan alınsın ))Bu forum 3 ay boyunca cekilis yapmasa "hayirdir neden cekilis olmuyor?" sorusunu bile sormayacak insanlar en cok gurultuyu kopariyor.
Siz resmen cekiliste cikmadim diye degil, niye cekilis yapiliyor diye kiziyorsunuz.
(Bu mesajda hedef gosterme yoktur, ustune alinan alinsin.)
Ne kadar kötü di mi derdini anlatamamak acaba konuşurken iyisin de düşündüklerini yazıya mı dökemiyorsun bi de böyle düşün derimAbi cidden kafayi yiycem niye kimse kimseyi anlamadan hemen laf atma derdinde
Ben bisey demiyorum bunda sonraNe kadar kötü di mi derdini anlatamamak acaba konuşurken iyisin de düşündüklerini yazıya mı dökemiyorsun bi de böyle düşün derim
@rfancx70 sesin cıkmıyor kaç tane çıktı sana sitelere daldın di miSinir oldum vallahi şimdiye kadarki ler den hiç biri çıkmadı çıkmasında bundan sonra o üyeler aktif olsun forumu canlı tutsun umrumda değil
2 tane kapak oldu bana gazoz kapağı sesim kesildi@rfancx70 sesin cıkmıyor kaç tane çıktı sana sitelere daldın di mi
bak demek ki erken konuşup kötülemek olmuyormuş di mi hiç çıkmayanlar var sesini dahi çıkartmıyolar o yüzden bunları yapmayalım
))2 tane kapak oldu bana gazoz kapağı sesim kesildi