Tamamen şans işi bu çekilişler bende 0 çektim ama hiç sorun değil dediğim gibi şans işi konuyu açan düşüncesiz katılmazsa katılmasın kimse kafasına silah dayamıyor bunun için konu açması bile terbiyesizlikSanami sorucam gidip gitmeyecegimi hayırdır burda forumu begenmiyoruz diyen oldumu ?
Adam haklı bu yorumdan sonra cevap yazmaya elim varmadı.Sonuçta bu.forum.bunlari yapmak zorunda değildi düşünmüş yapmış nankörlük yapmayın be adı herif
Senin sıkıntılarınmi var ozel gunun falanmi ??? Neye sinirleniyor bu cocuk anlamadim amacin yavsakliksa soyle bosuna dil yormayalimBoşver başkan kulak asma bunlara sen Türkiye'nin en iyi chat platformu burası zorlami ya anlamıyorum şerefsizler ilkez burda ağzımı bozuyorum.
Önce uslubunla konusmani bil belliki seviyenin yeterli değil ağzını bozma ben senin seviyene dusucek kadarda kucuk değilim hadi işine.Senin sıkıntılarınmi var ozel gunun falanmi ??? Neye sinirleniyor bu cocuk anlamadim amacin yavsakliksa soyle bosuna dil yormayalim
Bak ağzını topla bir daha uyarmıcam seni...!!Senin sıkıntılarınmi var ozel gunun falanmi ??? Neye sinirleniyor bu cocuk anlamadim amacin yavsakliksa soyle bosuna dil yormayalim
Kardesim anlamadiginiz sey su adam fikrini belirtmis bundan sonra etkinliklere katilmayacagim demis siz niye bunu boyle forummu olur bidaha foruma ugramiycam olarak algiliyorsunuzTamamen şans işi bu çekilişler bende 0 çektim ama hiç sorun değil dediğim gibi şans işi konuyu açan düşüncesiz katılmazsa katılmasın kimse kafasına silah dayamıyor bunun için konu açması bile terbiyesizlik
Sen bi dur bakalimBak ağzını topla bir daha uyarmıcam seni...!!