- 3,096
- 946
- 113
arkadaş 1 haftadır hiç çekiliş çıkmaz mı sabah çıkan veya akşam çıkan adamlara gecede çıkıyor şans valla
ben yok muyumTebrikler ikramiye kazandınız
Pardon @Dexter benden once demis tebrikler kankaIlk soyleyen benim
Tesekkurler kardes 2074839126 kesene bereketTebrikler ikramiye kazandınız
Bir duş al broarkadaş 1 haftadır hiç çekiliş çıkmaz mı sabah çıkan veya akşam çıkan adamlara gecede çıkıyor şans valla
Tamam 20ye tavsan sen de yazIlk soyleyen benim
Çıktın onda da adam ortadan kayboldu senın bahtını benarkadaş 1 haftadır hiç çekiliş çıkmaz mı sabah çıkan veya akşam çıkan adamlara gecede çıkıyor şans valla
Ben nedediysem 3 kere geldin hepsinde aynisini dedin kankaPardon @Dexter benden once demis tebrikler kanka
GönderildiTesekkurler kardes 2074839126 kesene bereket
Helal kankama yakışırTesekkurler kardes 2074839126 kesene bereket
ya adamlar hergün çekiliş kazanıp günde 2-3 kere 20 tl yi yiyorlar bize bir kere çıkmıyor yaÇıktın onda da adam ortadan kayboldu senın bahtını ben
Aha simdi paparana 1 tl yollayayıl ve kumar parası yazayım Cennet mahallesi rüstem misali bittin olum senTesekkurler kardes 2074839126 kesene bereket
Ne demek rica ederim umut1581142092
Kesene bereket reıs
Ahah valla hic gormen yazdim ayni matematik kafasindayiz demekkiBen nedediysem 3 kere geldin hepsinde aynisini dedin kanka
Kanka seninkini kaçırmışım özelden papara atar mısın
Kanka malesef onaysiz papara kullaniyorum yazablrsin sorun degilAha simdi paparana 1 tl yollayayıl ve kumar parası yazayım Cennet mahallesi rüstem misali bittin olum sen
Gönderildi1581142092
Kesene bereket reıs
Tebrikler sevgili üyemiz sekobet basarılar diler yaz kankaAha simdi paparana 1 tl yollayayıl ve kumar parası yazayım Cennet mahallesi rüstem misali bittin olum sen