- 657
- 159
- 43
Doğru diyon kardeşim İzmit'te mi oturuyon kardeşimher söylenene inanma kardeş yatırımsız çevrimsiz bonusu görünce millet bir sürü hesap açıyor sonra bir de utanmadan paramı göndermediler diye kötülüyorlar
Doğru diyon kardeşim İzmit'te mi oturuyon kardeşimher söylenene inanma kardeş yatırımsız çevrimsiz bonusu görünce millet bir sürü hesap açıyor sonra bir de utanmadan paramı göndermediler diye kötülüyorlar
aynen izmit merkez giremez herkesDoğru diyon kardeşim İzmit'te mi oturuyon kardeşim
Bende izmitliyim kardeşim Kartepe ozdilegin orda oturuyorumaynen izmit merkez giremez herkes
eyv memnun oldumBende izmitliyim kardeşim Kartepe ozdilegin orda oturuyorum
Bende kardeşimeyv memnun oldum
çektiğin zaman görürsün kardeş ödeme yapıp yapmadıklarını yatırımsız zaten20 spinden 120 tl çıktı ödeme yaparlar mı bilgisi olan var mı
15 dakka da geldi benim kardeşimÇekim yapan arkadaşların çekimi kaç dakika da geldi acaba?
Eyv kardeşim15 dakka da geldi benim kardeşim
Yeni üyeler içineski üyeler alabiliyormu ya
Bişey değil kardeşimEyv kardeşim
14 dakikaÇekim yapan arkadaşların çekimi kaç dakika da geldi acaba?
Bitti zatendeniyim bakim bi şansımı verirler belki
Arkadaslar sporbetin paylasimina kesinlikle sakin para yatirmayin bu zor gunlerde paraniz gider benim oyle yaptilar beni engellemisler sanirim paylasimlarina yorum yapamiyorum ama sakin sakin spirbete inanmayinBu zor günde çeviren olur belki belki aranizda almayan vardır
https://m.celtabet88.com/promotions/?id=325377
Arkadaslar sporbetin paylasimina kesinlikle sakin para yatirmayin bu zor gunlerde paraniz gider benim oyle yaptilar beni engellemisler sanirim paylasimlarina yorum yapamiyorum ama sakin sakin spirbete inanmayinM.Ö 1000 lerden kalma ama yinede teşekkürler
Arkadaslar sporbetin paylasimina kesinlikle sakin para yatirmayin bu zor gunlerde paraniz gider benim oyle yaptilar beni engellemisler sanirim paylasimlarina yorum yapamiyorum ama sakin sakin spirbete inanmayinKardeşim ben paylaştım aranızda illaha almayan vardır