- 920
- 211
- 43
Listede adımız yokmuş boşa üye olduk ameke
ahahaha köyüne dön senin gibi hıyar değilim para yatırayım cebimde iphone 8 plus altımda bmw var ama ağzım kokuyorYa ağzın kokuyor uzaklaş lütfen
aga belistede adınız yok dedi..bide ilayda yerine dilara yazmısım .. ilayda olmasın o diye alay ettiler ..rezil olduk
sen almaya devam et ozamndostum ne kişiye özeli 4 tane hesaptan aldım diyorum yalan borcumuzmu var
listede adınız yok dedi..bide ilayda yerine dilara yazmısım .. ilayda olmasın o diye alay ettiler ..rezil olduk
sen kimsin lan herkese sataşıp duruyon oğlumlu konuşmalar beyin yoksunu falan.senin aklını alırım üTOPik şey seni...sakın polemiğe girme pişman ederim.uza şimdi hıyarağası seni...Sizin gerçekten hiç mi düşünme yetiniz yok ya ? Mal mı bu siteler kandırıpta bonuslarını alıp üstüne çekim falan yapacaksınız ? Olum biraz beyninizi çalıştıramyı deneyin çok küçük düşüyorsunuz.
lan senin 7 sülaleni sikerim derdim de foruma ve saygıdeğer moduma ayıp olur keko babandır piç derdim de yayın yasağı gelir diye diyemiyorum.alsana aklımı keko
Ahaaaaalan senin 7 sülaleni sikerim derdim de foruma ve saygıdeğer moduma ayıp olur keko babandır piç derdim de yayın yasağı gelir diye diyemiyorum.
Uzayın derinliklerinde şuanbak bak mesajını kaldırmış @Blue's hocam aileme sövdü arkadaş @strawbery bunu burdan al forumda tehlikeli hareketler sergiliyor