Sorma ilk yarı 15 şut 2.yarı çükü içine kaçtıEnişte Bey, bu kesinliği en son Thun'a dediğinde hem 90 +5 de gol yiyip sonra kırmızı kart görüp, küme düştüler en son bildiğim kadarıyla sahaya yıldırım düşmüştü. Thun thun olalı böyle bir felaket görmedi 🤣 🤣
oynadım) corinthians botofogo 0.5 almıştımAma mls ligi vardı gece o yüzden kazandın yoksa git botofagoya oyna kazan göreyim dost 0-0 1-0 bitiyor adilerin maçları
1.03 ney cemalim olan hevesimi kaçırdınAdım: 2️⃣4️⃣
Kalan adım: 7️⃣6️⃣
Kazanç sonrası kasa: 1️⃣1️⃣2️⃣9️⃣
Kazanılması gereken: 1️⃣.2️⃣5️⃣1️⃣.6️⃣5️⃣3️⃣
Ekli dosyayı görüntüle 547955
İydan gelirAdım: 2️⃣4️⃣
Sıradaki maç Hollandayi seçAdım: 2️⃣4️⃣
İlk yarıdan dedikAdım: 2️⃣4️⃣
Cemal arkadaşın çıkarımları emperyalist ve burjuvazi düzeni yıkmaya çalışan bir girişimdir. Cemal baskanin bu kazanimlari sayesinde halklarımiz demokrasiye kavuşacaktır. 🤣Cemal forumda devrim yaptın herkes yavaş yavas yolundan ilerliyor
Mantıklı aslında ufak parayla nefs köreltiyor bu roll mantıklıCemal forumda devrim yaptın herkes yavaş yavas yolundan ilerliyor
Ağa bende o sabır yok yani yapabiliyorsanız iyi bir şey 😄Mantıklı aslında ufak parayla nefs köreltiyor bu roll mantıklı
1.12 orandan yatmasında 😁Cemal arkadaşın çıkarımları emperyalist ve burjuvazi düzeni yıkmaya çalışan bir girişimdir. Cemal baskanin bu kazanimlari sayesinde halklarımiz demokrasiye kavuşacaktır. 🤣