Günde boyle boyle 25 30 adım yapsak 10 15 günde milyoner gibipeki hiç hesapladın mı kaç adımda 1 m olacak 400 500 vardır
Günde boyle boyle 25 30 adım yapsak 10 15 günde milyoner gibipeki hiç hesapladın mı kaç adımda 1 m olacak 400 500 vardır
Günde boyle boyle 25 30 adım yapsak 10 15 günde milyoner gibi
Yani zaten cbinde para kalmayinca cekicen cebinde para varsa yaparsin bunubir yerden sonra psikolojin kaldırmaz eh der basarsın 10 tane kupon tutturuyon kar 100 tl
devamVe zaten eminim arkadas 100k ya geldiginde 1k almak icin 100k basmaz
Bu adam bu yola baş koymuş askerVe zaten eminim arkadas 100k ya geldiginde 1k almak icin 100k basmaz
borçlarımı ödeyecem diyordun ne yaptın hallettin miBen 100₺ ye kombine de 135k tutturmuştum öyle denesen daha mantıklı cemalim tek maç tek maç olacak iş değil
Doğru dedin dost mantıklı bakıyorum hedef 1milyon değilde 100k olsa denenebilirBu adam bu yola baş koymuş asker
Cemal dayı için yüzk çerez parası
😁😁 aynen sefirimSenle benim hayallerimiz =
@Mayko78
Hayret..Her zaman eleştiri ile yaklaşırken bu sefer neden olumlu yazdım.?? Var birseyler çıkar..Yani kazanır demektir.Bol şanslar sizi böyle hayalinizi gerçekleştirmenini umariz))
Yani bu mantıklı mesela 1 k ile başlayıp 1.20 sabit gidersen 20-22 adımda 100 k oluyor bu yapılabilir biseyDoğru dedin dost mantıklı bakıyorum hedef 1milyon değilde 100k olsa denenebilir
100 TL ye 1 milyon heee bir sensin akıllı kardeşim 😀😀Geri döndüm... Bakalım hangi maçtan yatacağız hedef belli 100 adım 1 milyon denemeye devam giden 100 olsun 👍 Gol olacak maçları listeleyeceğim
Bı çoğunu hallettim dost sağolasınborçlarımı ödeyecem diyordun ne yaptın hallettin mi
Bu arada kuponun fotosunu yazıcıdan çıkartıp duvara astım haberin olsun
Bunu 5 bin tl ile yapsak kaç adim sürüyor cemal bey para olunca deneriz 😅Herkes edemezsin göremezsin diyor..tamam diyelim öyle..fakat negatif enerji yüklemeyin pozitif enerjiler verin bunun frekansı ile kuponlar pat pat kazansin diyen yok..
1.07 oran 🤣🤣🤣🤣