- 3,916
- 3,862
- 113
yav bu rencide mi olur allasenBen sadece Allah yardımcisi olsun diyorum.elestiririm ama rencide edici cümle kurarak kırmak istemem.biz çok anlattık ama dinlemiyorki adam o yola baş koymuş bı kere
yav bu rencide mi olur allasenBen sadece Allah yardımcisi olsun diyorum.elestiririm ama rencide edici cümle kurarak kırmak istemem.biz çok anlattık ama dinlemiyorki adam o yola baş koymuş bı kere
100 tane adımı usenmeden tek tek yazmış saniyorki o 12 13 14un yanına kazandı falan düzenleme yapicak ama onun yapilmiycagini bile bilmiyor.bayagi uğraşmıştır onları yazmak icintroll değil yani, has be has otistik diyosun
Niye olmasın bro oda bı insan robot deil ya.incinir alınır üzülüryav bu rencide mi olur allasen
valla ben böylelerine acımam, 24 yaşında bile. Zebra falan olsa güler geçerim sadece de buna da acınmaz 2000 model çocuk, böyle kafa mı olurNiye olmasın bro oda bı insan robot deil ya.incinir alınır üzülür
En büyük mü bilmiyorum ama çok büyük cemal dostum. Surda 100 kişiye 1.05 oran tuttur desem tuttururlsr ama yatırın desem bir tanesi bile beceremez. Cemal dostum 2-3 defa yaptı hem de ilk adımdanCemal uyumadıysan benden bir 1.03 lük maç çalışır.
Battık mı büyücü dostCemal uyumadıysan benden bir 1.03 lük maç çalışır.
dost dagitimi yaparken batmistim ben daha, agzimizdan cikti diye dagittik artik. elime gecerse 500-600 katlarız yine bakalım.Battık mı büyücü dost
O kadar hızlı diyorsun 😄 sıfırdan 100k yapıp kısa sürede yine başa dönüyorsun harbi büyücü 😄dost dagitimi yaparken batmistim ben daha, agzimizdan cikti diye dagittik artik. elime gecerse 500-600 katlarız yine bakalım.
Bi laf var tam yeri şuan.bu kafayla gidersen askere babayı alırsın tezkere
Önceki konusundan bahsettim kardeş buna dikkat etmedim bile öyle garip bir çarNe 20si kardeşim adam 1.087 orana oynuyor.takmis kafaya elbet bigun vazgeçer bazı olmazları anlamak için deneyimlemek gerekiyor.sal kendi halinde takilsin
yatmış ahsfhakj kahkahayı bastım gece gece
PUAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHSHSGSHDGSGAGSGAGA