- 252
- 13
- 18
Tsk
Saoll kardesimmmmTebrikler reis kazancın daim olsun
Çok saolllTebrikler dostum
yok degilim arkadasim cok ordan kalma aliskanlikGonyaliyim deme
Tşk sadece kayıp bonusu almıştım kayıp çok1 k para iyidir usta bol kazançların olsun
Bir anda aniden oluştu kombin huyum deidir miktar az olunca yaptımTşk sadece kayıp bonusu almıştım kayıp çok
Aaa orda askerdin galiba veya iş icabimiyok degilim arkadasim cok ordan kalma aliskanlik
nisanlim oraliydi 5 6 defa gidip geldim kısı cok soguk ama .Aaa ors
Aaa orda askerdin galiba veya iş icabimi
Ya aynen soguk kuru ayaz ya bilirim himm nerelisin bursa bennisanlim oraliydi 5 6 defa gidip geldim kısı cok soguk ama .
Yani aslında konyaliyim da Bursa'ya yasiyorumYa aynen soguk kuru ayaz ya bilirim himm nerelisin bursa ben
bursa gorukle kardesimYa aynen soguk kuru ayaz ya bilirim himm nerelisin bursa ben
Agaa be Bursa'da misin helal ne iş yaparsın neredesin aynı firmada çalışıyor olmayalımbursa gorukle kardesim
Betasus diyorum başka da taniman tavsiyem 10 k beş dakika sürmedi
İşten çıktım servistetim bea dostun bir saat yol napammAdam üşenmiyo herkese cevap veriyo
Helal olsun valla patlat bi etkinlik bereketlenelimBetasus diyorum başka da taniman tavsiyem 10 k beş dakika sürmedi
Vakit iyi gecer forumda takil kankaİşten çıktım servistetim bea dostun bir saat yol napamm
suanda calismiyom.kanka is bulcaz insallahAgaa be Bursa'da misin helal ne iş yaparsın neredesin aynı firmada çalışıyor olmayalım
Aynen birdaha olursa söz ayrica 10k iki gündür atlasbet e gitti var ya gideni alim gideni alim diye diye duman olduk şimdi küçük kucuk büyütcez olursa yüksek etkinlik sözHelal olsun valla patlat bi etkinlik bereketlenelim