Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti ceroxlive / 560 Misli / Gelirse Şans Parası

Kupon Miktarı
560.8
Kupon Oranı
1.838

ceroxlive

LOSER
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,077
1,440
113
Kir artık şeytanın bacağını dost
dün kırdık bugün sabah 600 gitti rollde . Dün güzeldi toparladım bu gelirse bugünkü zararı cıkarır çekim yapacam artık kasayı tuttukça gidiyor :D dün çok güzel denk geldi ama realle bayern kombinesi 200e 1200 verdi. umarım bu da gelir zararsız kapatırım bugünü

edinson

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
397
184
43
dün kırdık bugün sabah 600 gitti rollde . Dün güzeldi toparladım bu gelirse bugünkü zararı cıkarır çekim yapacam artık kasayı tuttukça gidiyor :D dün çok güzel denk geldi ama realle bayern kombinesi 200e 1200 verdi. umarım bu da gelir zararsız kapatırım bugünü
haydi bakalim

ceroxlive

LOSER
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,077
1,440
113
kanka 1.14 niye koydun sirf meraktan soruyorum :D
tam miktar versin diye reis bakiyeyi 2k olunca çekebiliyorum direk ms2 alacaktım da başağa güvenemedim mecbur iadeli ekledik normalde 1.50 altına oynamam da çekemiyorum parayı içime oturdu bidaha da bonus alanı s... :D 2k yapmam lazım bu kupon gelirse kasa 2031 oluyor 31 şans parası 2k da çekecem valla o yüzden ekledim :D

ceroxlive

LOSER
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,077
1,440
113
manu maçında görüşmek üzere ben 1-2 el fifa atayım futbol kanımıza işlemiş duramıyoruzz

ceroxlive

LOSER
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,077
1,440
113
Manudan ilk yarı gol alalım en korktugum maç bu çünkü başakşehir var iadeli aldık üstüne. İlk yarıdan 2 tane atmaları lazım.