- 1,077
- 1,440
- 113
dün kırdık bugün sabah 600 gitti rollde . Dün güzeldi toparladım bu gelirse bugünkü zararı cıkarır çekim yapacam artık kasayı tuttukça gidiyor dün çok güzel denk geldi ama realle bayern kombinesi 200e 1200 verdi. umarım bu da gelir zararsız kapatırım bugünüKir artık şeytanın bacağını dost
güzel kupon
haydi bakalimdün kırdık bugün sabah 600 gitti rollde . Dün güzeldi toparladım bu gelirse bugünkü zararı cıkarır çekim yapacam artık kasayı tuttukça gidiyor dün çok güzel denk geldi ama realle bayern kombinesi 200e 1200 verdi. umarım bu da gelir zararsız kapatırım bugünü
kanka 1.14 niye koydun sirf meraktan soruyorum
O riskli kupon. Simdiden cekilisteki arkadaslara bol sanslar 😂😂
bol şans
tam miktar versin diye reis bakiyeyi 2k olunca çekebiliyorum direk ms2 alacaktım da başağa güvenemedim mecbur iadeli ekledik normalde 1.50 altına oynamam da çekemiyorum parayı içime oturdu bidaha da bonus alanı s... 2k yapmam lazım bu kupon gelirse kasa 2031 oluyor 31 şans parası 2k da çekecem valla o yüzden ekledimkanka 1.14 niye koydun sirf meraktan soruyorum
Geldık
hg recebim şu kuponu getirt bee 1.14 oynadım tam olsun diye D sabah sen yoktun rollde 600 gitti batacaz yeminleGeldık
Bende sorun yokhg recebim şu kuponu getirt bee 1.14 oynadım tam olsun diye D sabah sen yoktun rollde 600 gitti batacaz yeminle
Bol şans canoo