- 19,288
- 9,849
- 113
Sende ilk yarıdan tebrikler falan yazıyordunbüyük konuşmamak lazim.
Sende ilk yarıdan tebrikler falan yazıyordunbüyük konuşmamak lazim.
Yooo kendisi kalin harflerle yazacakKısa ve öz Adam değilsin
baskana mesaj atıp adını adamdeğilim olarak değiştiricekmişYooo kendisi kalin harflerle yazacak
dogru valla diger mac 3-1 4-1 olunca bu capsiz psg atar dedim ama ne bilim atmazsa adam degilim de demedimSende ilk yarıdan tebrikler falan yazıyordun
Öyle tilt oluyorumki öyle adamlara dk daha 20 1.0 maç herkes won yazmaya başladı.nerdeler şimdi hiç biri yok ortada.gecmis olsun @CesarSende ilk yarıdan tebrikler falan yazıyordun
Sen takipteyiz yazdığından beri Pusudayız dost
Boyle konusanlar olunca hiç sekmez adim kadar emindim gelmeyeceginden birde maclarda goller yagmis cogunda patlatacak yer ariyorlardi.. bu maca kesin gelir demek bilmemek isteSen takipteyiz yazdığından beri Pusudayız dost
Teşekkürler🙏 iyi niyetin yeterli geldiGeçmiş olsun hocam yanilmayi çok isterdim lakin olmadı PSG çok küçüldü isimsel aurasi kaldı yazık oldu geçmiş olsun iyi adamsın umarım telafi edersin @Cesar
Penaltıy dı o net elini kaçırdi diye vermedi aslında fakat net penaltıLan hakemi vara çağırdılar incelemeye gitti inceledi yine vermedi şaka gibi
Dur be daha biri gelip ben adam deilim yazcak
Hakem sıkıntılı bir hakem bir değil 3 penaltı vermediPenaltıy dı o net elini kaçırdi diye vermedi aslında fakat net penaltı
Saglik olsun kismet degilmis demekPenaltıy dı o net elini kaçırdi diye vermedi aslında fakat net penaltı
arsenal ve psg namussuzdur bu takımlardan uzak durunarsenal görünce elime ayağı titriyor ama bol şans dost
Teşekkürler kankaÖyle tilt oluyorumki öyle adamlara dk daha 20 1.0 maç herkes won yazmaya başladı.nerdeler şimdi hiç biri yok ortada.gecmis olsun @Cesar
TeşekkürlerCesar
Sağlık olsun dostum