Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ceza Hakkında

cemcan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,452
38
48
Kabahat kanununa göre son 3 yıla göre işlem yapılır. İşlemin üzerinden 3 yıl 1 gün geçince ceza yemezsin ama kripto yapsan daha güvenilir olur bana kalırsa

kerem78

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
961
619
93
Kabahat kanununa göre son 3 yıla göre işlem yapılır. İşlemin üzerinden 3 yıl 1 gün geçince ceza yemezsin ama kripto yapsan daha güvenilir olur bana kalırsa
bu biraz su serpti bak... 3 yıl ceza gelmezse biraz rahatlatır o zaman

Tokatlı60

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
413
118
43
Beyler Ben paparayo kapadim genelde payfix 50.100.200 atiyorum bu miktarlara ceza gelirmi paranın boyutu onemlimi

brkgdr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,095
1,290
113
Beyler Ben paparayo kapadim genelde payfix 50.100.200 atiyorum bu miktarlara ceza gelirmi paranın boyutu onemlimi
Dostum miktarla işlem sayısıyla ilgisi yok işin. Sadece 1 kere kullanmışsındır o adam da yakalanıp itiraf etmiştir biter olay

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,915
4,716
113
Birakin cezayi da bugün shining crown açık beyler dikkat

Tokatlı60

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
413
118
43
Kayseriden gelen ceza bile gelmiş olabilirmi şuanda gelen binsey yok arayanda yok e devlette girunmuyor

chicharito39

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
189
63
28
ben bir siteye kripto ile para yatırdım çekim işlemimi de haliyle kripto olarak yapmak istedim ama reddettiler farklı yöntem kullanın dediler. ben de mecburen payfix ile çekim talebi oluşturdum. güvenli olmuyor diye payfixi de bırakmak istedim kriptoya geçtim adamlar bu şekilde zorluyor. payfixten sıkıntı yaşar mıyım dostlar ne dersiniz?