- 961
- 619
- 93
dilekce mi verdin yoksa internet üzerinden halledilir mi bu itiraz8881 TL eve evrak geldi itiraz ettim itirazim kabul edildi ceza iptal edildi
dilekce mi verdin yoksa internet üzerinden halledilir mi bu itiraz8881 TL eve evrak geldi itiraz ettim itirazim kabul edildi ceza iptal edildi
Adliyede sulh cezaya itiraz dilekçesi verdimdilekce mi verdin yoksa internet üzerinden halledilir mi bu itiraz
Aynen dost 🙂İyi yirtmisin dost
bu biraz su serpti bak... 3 yıl ceza gelmezse biraz rahatlatır o zamanKabahat kanununa göre son 3 yıla göre işlem yapılır. İşlemin üzerinden 3 yıl 1 gün geçince ceza yemezsin ama kripto yapsan daha güvenilir olur bana kalırsa
Dostum miktarla işlem sayısıyla ilgisi yok işin. Sadece 1 kere kullanmışsındır o adam da yakalanıp itiraf etmiştir biter olayBeyler Ben paparayo kapadim genelde payfix 50.100.200 atiyorum bu miktarlara ceza gelirmi paranın boyutu onemlimi
Senin kayseriden gelen cezalardan haberin yok sanirim. Arkadasima 9 tane ceza geldi 1 ay icinde. Itiraz etti sonuc bekliyorCeza yemezsin son 2 yıldır kimseye ceza gelmiyor nadiren paparadan geliyor yalnızca.
Kimlik bilgilerini karalayip itiraz sonucunu bana gonderirmisin cok ihtiyacim varAynen dost 🙂