Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ceza Hk.

astole

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,555
1,032
113
Selamın aleyküm arkadaşlar 05445535107 avukat mesaj atmış bana üyelik iptali olmadığı için cezanızı var diye 12 bin dosya kapatma 980 tl dosyam asliye ceza mahkemesine gitmemiş 2 yıl 4 yıl hapis cezası varmış altına kabahatler konunun yazmış sahte avukatlar kesin 05445535107 numaradan mesaj alan varmi

Atashk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,917
1,723
113
Net dolandırıcı. Küfür et kapat

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,730
3,519
113
Selamın aleyküm arkadaşlar 05445535107 avukat mesaj atmış bana üyelik iptali olmadığı için cezanızı var diye 12 bin dosya kapatma 980 tl dosyam asliye ceza mahkemesine gitmemiş 2 yıl 4 yıl hapis cezası varmış altına kabahatler konunun yazmış sahte avukatlar kesin 05445535107 numaradan mesaj alan varmi
Git öde kardesim

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,091
5,766
113
Biliyorum zaten mesaj alan olursa inanmasın bu numaradan ondan paylaştım hiç bir avukat para miktarı yazmaz mesajda
forumu iyi tanıyamamışın herhalde buranın eskileri eşeği suya götürür susuz getirir bu mesajlara mı kanacak dolandırıcıyı dolandıranlar var gerek yok uyarı yapmana sene 2023 kanmasın millet artık bir zahmet

Akinkazim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,443
1,705
113
Abukat para istemez, Cezayı buraya öde der. Sende asliye ceza mahkemesi bilmem kaç kalemine gider Ceza makbuzunu Alırsın sonra adliye içerisinde Vezne var parayı yatırırsın. Vezneden aldığın ödeme makbuzunu Asliye ceza mahkemesi hakiminin kalemine getirirsin dosya numaran la hakim bakar okur görür tasdik eder dosyana ekler! Sene 2023

astole

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,555
1,032
113
Abukat para istemez, Cezayı buraya öde der. Sende asliye ceza mahkemesi bilmem kaç kalemine gider Ceza makbuzunu Alırsın sonra adliye içerisinde Vezne var parayı yatırırsın. Vezneden aldığın ödeme makbuzunu Asliye ceza mahkemesi hakiminin kalemine getirirsin dosya numaran la hakim bakar okur görür tasdik eder dosyana ekler! Sene 2023
Haklısın dost işte bu dolandırıcılar kanunu bilmiyor işte bide altına kabahatler kanunu yazmışlar avukat diyor durmadan size mesaj atmaz diyor

Akinkazim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,443
1,705
113
Haklısın dost işte bu dolandırıcılar kanunu bilmiyor işte bide altına kabahatler kanunu yazmışlar avukat diyor durmadan size mesaj atmaz diyor
Zaten Kumar oynamak kabahatler kanuna giriyor cezası para cezası, Tutup seni cezaevine atmıyor parayı ödemezsen atıyor. Günlük 30 TL den yatırır. Borcun kadar. Devlet baba kimsede parasını bırakmaz açıkçası. 1 TL için 10 bin TL masraf yapar ala o 1 TL yi senden alır

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,886
1,285
113
cok mu meraklsıınız ceza odemeye
gelirse ararlar karakoldan veya e devlette görünür
mk bi mesaja sizde hemen dolandırılmaya kosuyorsunuz
yani gelse bile ne olcak gidip sms ile 10k paramı yollicam amk :D
memlekette keriz cok aslında.. yoksa bu halde olmazdık
kim dolandırılıyorsa bu smslerle müstehaktır

Dream00

👑 ғᴏʀᴜᴍ ʙᴀʜɪs ʏᴏ̈ɴᴇᴛɪᴍ ᴋᴜʀᴜʟᴜ ᴜ̈ʏᴇsɪ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
469
239
43
Doğru ceza var ödemeyi bana yapacaksin 😀

astole

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,555
1,032
113
Arkadaşlar daha düne kadar bu mesaj gelmedi dün gece siyahbet sitesine canlı desteğe yazdım üyelik iptali için şimdide bu mesaj geldi siyahbet sitesine yazmadan önce birsey yoktu üyelik iptali için benden paramı alçak siyahbet sitesi böyle sahte avukatlar yaparak vay be