- 2,172
- 2,393
- 113
Olum bu profil fotosu ne erkek hariç her kılığa giriyonBu numaraya hala düşen var mı?
Olum bu profil fotosu ne erkek hariç her kılığa giriyonBu numaraya hala düşen var mı?
dolandırıcı onlar hocam bana da yaptılardı ceza gelse e devletten gözükür senden para koparmaya çalışıyolar akıllılar+902162030341 No'lu numaradan arandım adınıza ceza telbigatı var güncel adresinizi iletin gönderelim diye. Ne cezası diye sorunca bir numara verdi onu aradım o da 18.000₺ ceza yemişsiniz. İndirimle falan 4.750₺ ödeme yaparsanız bugün silinecek diye. Son 20 dakika kaldı falan diyor e-devlette falan da ceza veyahut tebligat ile ilgili bir şey bulamadım. Dolandırıcı mı bunlar yoksa kara haber tez mi geldi
+902162030341 No'lu numaradan arandım adınıza ceza telbigatı var güncel adresinizi iletin gönderelim diye. Ne cezası diye sorunca bir numara verdi onu aradım o da 18.000₺ ceza yemişsiniz. İndirimle falan 4.750₺ ödeme yaparsanız bugün silinecek diye. Son 20 dakika kaldı falan diyor e-devlette falan da ceza veyahut tebligat ile ilgili bir şey bulamadım. Dolandırıcı mı bunlar yoksa kara haber tez mi geldi
Aynısını banada söylediler ben ne yasadışı bahsi kardeşim benim işim olmaz dedim sana ne söylediler aynısını dediler bende ben e devletten takip ederim dedim baktım e devlete tertemizim.. Bana eve tebliğkat göndermişler 1 hafta önce ben dönüş yapmamışım. Bugün son günmüş güya devlet ile anlaşmalılarmış devlet bu cezayı kumsal ceza mahkemesine devretmiş güya. İyi hal indirimi ile 4500 mi ne dedi bana öyle bir fiyat ile kapatabilirmişim bende dedim ben bunu bir araştırayım nereye baş vuracağım dedim... Başvurulacak sürenin ve makamın tükendiğini saat beşe kadar süremin oldugunu söyledi şakacı bunlar ya+902162030341 No'lu numaradan arandım adınıza ceza telbigatı var güncel adresinizi iletin gönderelim diye. Ne cezası diye sorunca bir numara verdi onu aradım o da 18.000₺ ceza yemişsiniz. İndirimle falan 4.750₺ ödeme yaparsanız bugün silinecek diye. Son 20 dakika kaldı falan diyor e-devlette falan da ceza veyahut tebligat ile ilgili bir şey bulamadım. Dolandırıcı mı bunlar yoksa kara haber tez mi geldi
Mesaj başlığında da PRESTIJ yazıyorSayın **** **** Dosyanız uzlaştırma kapsamı için
hukuk bürosuna devredilmiştir.
adli onay için son gündür. mağdur olmamanız için 5 e kadar hukuk bürosu ile görüşme sağlayın : 02162030479
B273
Adamlar yılmıyor devam ediyor
Memleketin cahili bitmez demekki adamlar bu isten para kazaniyorki devam ediyorlar 😉Sayın **** **** Dosyanız uzlaştırma kapsamı için
hukuk bürosuna devredilmiştir.
adli onay için son gündür. mağdur olmamanız için 5 e kadar hukuk bürosu ile görüşme sağlayın : 02162030479
B273
Adamlar yılmıyor devam ediyor
CEZA GELDİ Mİ JSJSJSJSS+902162030341 No'lu numaradan arandım adınıza ceza telbigatı var güncel adresinizi iletin gönderelim diye. Ne cezası diye sorunca bir numara verdi onu aradım o da 18.000₺ ceza yemişsiniz. İndirimle falan 4.750₺ ödeme yaparsanız bugün silinecek diye. Son 20 dakika kaldı falan diyor e-devlette falan da ceza veyahut tebligat ile ilgili bir şey bulamadım. Dolandırıcı mı bunlar yoksa kara haber tez mi geldi
CEZA GELDİ Mİ JSJSJSJSS