- 513
- 226
- 43
Bunlar bu numaraları nasıl bulup ulasiyo kim satiyo bu nunaralari
Afiyet olsunAntika Hukuk: 02162210729
Sn ismail ..... Uzlaşma ceza dosyanızın onay günüdür. Bilgi almak için arayınız.
Dost bunlar dolandirici bosver benim elimde manzarali kopru var uygun fiyata veririm sana dm e gelAntika Hukuk: 02162210729
Sn ismail ..... Uzlaşma ceza dosyanızın onay günüdür. Bilgi almak için arayınız.
Efsane yapıcaz dostumuzucezayi odersen iste o zaman efsane olacaksin
kardesim biraz saf gorup boyle şeyler soylemeyin ayiptir.Dost bunlar dolandirici bosver benim elimde manzarali kopru var uygun fiyata veririm sana dm e gel
aleykmselam hayatsiz dostum 🫡Efsane yapıcaz dostumuzu
Bu arada selam hayatsız dost
Lütfen dm de benimle iletişime.geciniz.. bugün ödemeniz halinde,güne özel indirim ve bonusumuzdan faydalanabilirsinizAntika Hukuk: 02162210729
Çevrımı varmıLütfen dm de benimle iletişime.geciniz.. bugün ödemeniz halinde,güne özel indirim ve bonusumuzdan faydalanabilirsiniz
Doğru ceza yemişsin artık oynama sen bu kafa ile yaşadığına dua etAntika Hukuk: 02162210729
Ne çevrimi,bittimi hayır bitmedi siz değerleri vatandaşlarımıza birde 1/2 2/1 maçlar veriyoruz. Böylelikle borcunuzuda kapamış oluyosunuzÇevrımı varmı
Oranlar neNe çevrimi,bittimi hayır bitmedi siz değerleri vatandaşlarımıza birde 1/2 2/1 maçlar veriyoruz. Böylelikle borcunuzuda kapamış oluyosunuz
Yeme ....Doğru ceza yemişsin artık oynama sen bu kafa ile yaşadığına dua et