- 4,205
- 6,435
- 113
tebrikler
valla ucuz yirttikSantra yaptırmadı attı ve bitti oh be oh
Hangi siteden oynamistin hocam?
ıslatıyozmu kanka bunu şimdi
Ooo 75 kusuratida varmis 🤣🤣
GalaHangi siteden oynamistin hocam?
Saglam site gule gule harca simdiden
Yok yasak değil diye biliyorumKasa uçtu yav arkadaşlar 1975 oldu destekleyen arkadaşlara 75 ini dağıtacaktım şimdi çekime veriyom tüm kasayı konuyu gelirse dağıtım diye açtıydım admin başlığı değişmiş dağıtım yasakmıki
İstedigininsec gonder karismazKasa uçtu yav arkadaşlar 1975 oldu destekleyen arkadaşlara 75 ini dağıtacaktım şimdi çekime veriyom tüm kasayı konuyu gelirse dağıtım diye açtıydım admin başlığı değişmiş dağıtım yasakmıki
Sen gönlünden geçene ver kardeşim şimdiden kesene bereketKasa uçtu yav arkadaşlar 1975 oldu destekleyen arkadaşlara 75 ini dağıtacaktım şimdi çekime veriyom tüm kasayı konuyu gelirse dağıtım diye açtıydım admin başlığı değişmiş dağıtım yasakmıki
Güzel para kardeşim hayrını gör çek yat uyu devam etmeKasa uçtu yav arkadaşlar 1975 oldu destekleyen arkadaşlara 75 ini dağıtacaktım şimdi çekime veriyom tüm kasayı konuyu gelirse dağıtım diye açtıydım admin başlığı değişmiş dağıtım yasakmıki
Istedigin kisilere sans parasi verebiliyorsun hocamKasa uçtu yav arkadaşlar 1975 oldu destekleyen arkadaşlara 75 ini dağıtacaktım şimdi çekime veriyom tüm kasayı konuyu gelirse dağıtım diye açtıydım admin başlığı değişmiş dağıtım yasakmıki
evet konu içinde para muhabbeti istemiyoruz dostum.. istediğin kişiye şans parası gönderebilirsin özelden iletişime geçip Hiçbir konu içinde para muhabbeti istemiyoruz. Bu arada tebrikler kazancın daim olsun.Kasa uçtu yav arkadaşlar 1975 oldu destekleyen arkadaşlara 75 ini dağıtacaktım şimdi çekime veriyom tüm kasayı konuyu gelirse dağıtım diye açtıydım admin başlığı değişmiş dağıtım yasakmıki