- 4,774
- 4,877
- 113
Yok bro biraralar oyleydi şimdi aynı izleniyorŞu an maç izlemek için para yüklemek gerekiyor mu nesineye
Yok bro biraralar oyleydi şimdi aynı izleniyorŞu an maç izlemek için para yüklemek gerekiyor mu nesineye
Beynim diyorlar ama beynimi kullansam bu illere bulasmazdimEn iyi hangisi çalışıyor
ömer baba üfle beYok bro biraralar oyleydi şimdi aynı izleniyor
telegram chat kanalı olabilirMerhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım bol şans diliyorum takipteyim
UPPERCUT
Arkadaşlar forumda sohbet bence olmazsa olmazdır.
Ki chat yani çet bölümü olaydı forumda iyidi
Herkese açık bir ortam
Püffffömer baba üfle be
cuf cuff hoca vardi noldu adam bir anda unlu oldu snra kaybolduPüffff
Kâdir kardeş yanlış anlama da haklının yanında ol .@Kadir3471 kardeş burda mısın
Ödemeni aldığına sevindim dostum, güle güle harcaKâdir kardeş yanlış anlama da haklının yanında ol .
@Kürşat1987 reis e katılıyorum ... @pirlo ödeme geldi. Bütün şikayetleri sildim. Hakliydim
Güle güle harca dost inan çok sevindim.Kâdir kardeş yanlış anlama da haklının yanında ol .
@Kürşat1987 reis e katılıyorum ... @pirlo ödeme geldi. Bütün şikayetleri sildim. Hakliydim
Ödemeni aldığına sevindim dostum, güle güle harca
Allah tan bu kadirin reelde arkadaşı değiliz kız gördü mü. Kökünden satarmış biziGüle güle harca dost inan çok sevindim.
betkom diye bir site var yüzde 33 veriyor 1 kat ama güvenilir mi bilemiyorumYüksek yatırima 100 de 20 cevrimsiz spor bonusu veren siteler varmı arkadaşlar 1.30/1.40 orandan tek çevrimli olsun yeter
Sana yakışan budur@kir678 çekimlerinin geçmişini konunun içinde gördüm. En başta çekim geçmişini atsaydin bu noktalara gelmezdi. Çünkü forumda kendini hayalî çekimlerle tatmin etmeye çalışan am.ipler çok. Ben yazmıştım eğer doğruysa özür dilemesini de bilirim diye. Hiç de özür dilemekten gocunmam. Tebrikler kazancın daim olsun. Hiç bir beklentim de yok. Yani bu ozurden yola çıkarak aha özür diledi yanlıyor diye düşünenler olur alakası yok.
Sana da yakışan budur tebrik ediyorum@kir678 çekimlerinin geçmişini konunun içinde gördüm. En başta çekim geçmişini atsaydin bu noktalara gelmezdi. Çünkü forumda kendini hayalî çekimlerle tatmin etmeye çalışan am.ipler çok. Ben yazmıştım eğer doğruysa özür dilemesini de bilirim diye. Hiç de özür dilemekten gocunmam. Tebrikler kazancın daim olsun. Hiç bir beklentim de yok. Yani bu ozurden yola çıkarak aha özür diledi yanlıyor diye düşünenler olur alakası yok.
SANA SAYGİ DUYGUM EYW KARDESİM.@kir678 çekimlerinin geçmişini konunun içinde gördüm. En başta çekim geçmişini atsaydin bu noktalara gelmezdi. Çünkü forumda kendini hayalî çekimlerle tatmin etmeye çalışan am.ipler çok. Ben yazmıştım eğer doğruysa özür dilemesini de bilirim diye. Hiç de özür dilemekten gocunmam. Tebrikler kazancın daim olsun. Hiç bir beklentim de yok. Yani bu ozurden yola çıkarak aha özür diledi yanlıyor diye düşünenler olur alakası yok.