bitir hocaaaa hızlı geçsin son 2 dkharika haber inşallah kazanırız bir şeyler bundn yaaa
Olsun kardes cok ama cok tsk ederizGönlümüz fazla kişiye ulaşmak ama imkanlarımız bu kadar ay sonu geldi
Yok galiba vazgecip roling yapcak.bnce gerek yok bu en azindan garanti ya kaybedersekçekildimi
roll hata olur hocam dağıtsınlar. çekim yapacağı parayı kaybetmek gibi olur yoksa bok yoluna gider yani paraYok galiba vazgecip roling yapcak.bnce gerek yok bu en azindan garanti ya kaybedersek
Arkadaşım adam istediğini yapar kararına saygı duy . Gönlünü nasıl isterse onu yapsınroll hata olur hocam dağıtsınlar. çekim yapacağı parayı kaybetmek gibi olur yoksa bok yoluna gider yani para
Bok demiyoruzroll hata olur hocam dağıtsınlar. çekim yapacağı parayı kaybetmek gibi olur yoksa bok yoluna gider yani para
Kraaal@Shellac begenenlerden 4 kisi cekilis yapalim. 20 şer yollayalim
ben naptım oha a*kArkadaşım adam istediğini yapar kararına saygı duy . Gönlünü nasıl isterse onu yapsın
Adamsın dostum hadi bakalım yüzümüz güler inşallah@Shellac begenenlerden 4 kisi cekilis yapalim. 20 şer yollayalim
tamamdır dost beğenenler çekilişi yapıp geliyorum@Shellac begenenlerden 4 kisi cekilis yapalim. 20 şer yollayalim
Tamamdırtamamdır dost beğenenler çekilişi yapıp geliyorum
örnekleme verdim hocam roll başarısız olursa güme gider paraBok demiyoruz