- 327
- 93
- 28
Bonusu nasıl aldın destek yokHiçbi oyun yok pragmatic oyunları spin alıyon 15 saniye sonra düşüyor sweet bonanza 100 lük aldım oynatmadı bakiye düştü 70 e anlamadım saçma sapan bir site
Bonusu nasıl aldın destek yokHiçbi oyun yok pragmatic oyunları spin alıyon 15 saniye sonra düşüyor sweet bonanza 100 lük aldım oynatmadı bakiye düştü 70 e anlamadım saçma sapan bir site
hangi oyunda yaptın dostçekim verdim bekliyorum
kanka yarım saattir bonanza oynuyorum şansa yaptımhangi oyunda yaptın dost
ne zaman baglandın dost canlı aktif değil şuan
az önce aldım dostne zaman baglandın dost canlı aktif değil şuan
Canlı desteği ne kadar bekledinaz önce aldım dost
dostum sitenin oyunlara müdahale yetkisi yok şunu anlayın artık yaArkadaşlar site oyunlata mudahale ediyor uzak durun
Oyunlara müdahale mi yok ? 490 TL Freespin Kazancını Ödemeyip ana bakiyeye geçirmeyip 34 TL bakiye kaldı hesapta evet yok haklısın. Oyunun içinden çıkıp kazancı ana bakiyeye geçirmediler. Ne anlatıyorsun dostum. Sağlayıcı farklı olabilir ama panel ellerindedostum sitenin oyunlara müdahale yetkisi yok şunu anlayın artık ya
beyler ben aldım fakat her spine bastıgımda döndür allah döndürEkli dosyayı görüntüle 405236
tam bana sıra gelincemi duruyo
Yaw bana dedi işleminiz gerçekleştirildi ama bişey eklenmedi bakiye hâlâ sıfır soramiyorumda desteği kapattılarBunlar bakiyeye müdahale ediyor . Alamayan üzülmesin. Bok gibi site. Amaçları neyse artık