Tamam sağolBence oynamayın değmez yatrm şartı varsa oynamayın
Tamam sağolBence oynamayın değmez yatrm şartı varsa oynamayın
Dostum frespin göm zaten Max 300 bakarsın sağlam çıkar ödeme yapar falanÇevrim tamam 1150 bakiye var ama yatırım yapmak da kararsızım
Kral çekimin geldiğinde söyle bakiye 300 ona göre yatırım yapıcamPrate gold 2 tl den çeviriyor bana 86 tl verdi 30 spinde çevirdim yatırcam şimdi sonucu yazarım
Geldi çekim 5 dkKral çekimin geldiğinde söyle bakiye 300 ona göre yatırım yapıcam
Kral denedim ben onu vermiyorlar😂Yatırım yapmadan çekim verdim inşallah dalgınlıkarına gelir öderler yatırım yapacak param yok ya
Aynen red etiler 100 yatırım istediKral denedim ben onu vermiyorlar😂
Bakiye bırakmışmıydın knk geride spin saklasak yerlerimi 400 kalıyor geriyeŞaka maka çekim yolluyolar betizm gibi herhalde başta yatıranlar alıyo 100den ne kaybederiz diye yatırdım paparadan 20dk da geldi meşhur olmadan çekin bendne demesi sonra sapıtıyolar
Kanka riske atmadım ben 300 bakiye durasıya kadar çevirdim ana para çevirmemişin falan demesin diye ondan sıkıntı olmadı çektim direk bence hiç uğraşma spin saklamakla parayı çekmeye bakBakiye bırakmışmıydın knk geride spin saklasak yerlerimi 400 kalıyor geriye
Çekim verdim 25 dk izin bile yokKanka riske atmadım ben 300 bakiye durasıya kadar çevirdim ana para çevirmemişin falan demesin diye ondan sıkıntı olmadı çektim direk bence hiç uğraşma spin saklamakla parayı çekmeye bak
Dostum 100 TL yatıracam şimdi sadece 1.40 dan çevirmek yeterli dimi sonra çekim yapabilirimKanka riske atmadım ben 300 bakiye durasıya kadar çevirdim ana para çevirmemişin falan demesin diye ondan sıkıntı olmadı çektim direk bence hiç uğraşma spin saklamakla parayı çekmeye bak
Kanka canlıya bağlanıp öğrendin mi niye redmişÇekimi red edip duruyor.... Sitesi
10 kati slotta cevirecekmisiz bktn siteBence oynamayın değmez yatrm şartı varsa oynamayın