- 510
- 127
- 43
Bisa uğraşmayın derim şansa kadere bir kaç kişi alırsa alır reklam amaçlı yapmis bunlar bonus fealn vermezler siteye üye olunmuyorki öyle çoklu hesap açan bir insan da değilim ki desenli ondan,
Vallahi beni kabul etmediler birde mail atmışlar gel üye ol diye harbiden kendimi kötü hissettim birde neden kabul edilmediği için olan kısmı tıkladım yok onu yapan bunu yapan kendimi dolandırıcı gibi hissettim uyuz oldum siteye ( Not: hayatımda hiçbir siteye hangi amaçla olursa olsun 2. Bir hesap acmadim)Bu altyapıda ki bazı siteler her sitede kullandığınız Kulanıcı adını kabul etmiyor benimde başıma geldi Umutks41 üye olamadım Umutks411 yaptım oldu
Kardeş bende öyle hiç birskilde farklı hesabım yok ama böyle bu altyapidaki bütün siteler böyle bu sponsor retrobette. OyleVallahi beni kabul etmediler birde mail atmışlar gel üye ol diye harbiden kendimi kötü hissettim birde neden kabul edilmediği için olan kısmı tıkladım yok onu yapan bunu yapan kendimi dolandırıcı gibi hissettim uyuz oldum siteye ( Not: hayatımda hiçbir siteye hangi amaçla olursa olsun 2. Bir hesap acmadim)
cekım yaptım ben 100 tl 2.5 saate geldı pap
ara ıle[/QUOTgödter
göster aga resimini çekimin
aga çekimin fotosunu göster daha bağlanmadı bile destegecekım yaptım ben 100 tl 2.5 saate geldı papara ıle
hımm ınanmayan bırısı yok kardes cekım fln uye olmaaga çekimin fotosunu göster daha bağlanmadı bile destege
Müdür tamam da o zaman niye mail atıyorlar kabul etmeyecekse mailim black listte olması lazım hem davet et hem üstüne birde moralimi boz olacak iş değilKardeş bende öyle hiç birskilde farklı hesabım yok ama böyle bu altyapidaki bütün siteler böyle bu sponsor retrobette. Oyle
Havalar nasıl Ahmethımm ınanmayan bırısı yok kardes cekım fln uye olma
havalar kotuHavalar nasıl Ahmet
luckyland alt yapısını değiştirmiş mi bunlarsağlam sitedir ödeme yapar ama banlıyız buradan da