paparaBende simdi cekim talebi verdim papara ile bakalim ne kadar zamanda gelicek.Parasi yatan arkadaslar havale ilemi cekti acaba papara ilemi ?
destege aglanamiyorum siz baglanabiliyormusunuz ?papara
denemedım yogunluk vardırdestege aglanamiyorum siz baglanabiliyormusunuz ?
Bi kaç kişi çekim yaptığı icin bonus vermez bu saatten sonra benceBu canlı destek ne olucak bağlanmıyor
Yarim saat oldu canliya baglanmiopiyasadaki en eski sitelerden ama adı hiç yükselmedi garip ama güvenli bi site bi süre oynamıştım
Yarim saattir baglanmadi canliyaVarmış papara ile çekim
Boşarkadaşlar bonus eklenmiş. canlı desteğe bağlanmıyor ama mesaj kutusuna bakın
canlı yardımı beklerken baktım mesaj kutusu yanıp sönüyor . umarım size de yüklenir
Başlarsa yine güzel maçlar yaparız dost@Shellac dost adminim su ligler başlasa yaw senin kuponları özledik
Talep etmeden mi gelmiş?arkadaşlar bonus eklenmiş. canlı desteğe bağlanmıyor ama mesaj kutusuna bakın
Kanka bu canliya baglanmiohelal olsun delikanlı siteymis gonderdiler parayı
ben canlıya bağanmayı bekliyordum bağlanamadan gelmiş. yani evet talep etmeden geldi dostum. 0,40 krş kaldıTalep etmeden gelirmi? Ben 1 saattir bağlanamadım canliya
evet hocamTalep etmeden mi gelmiş?
Ne zaman üye oldun usta ne kadar zamanda geldi? Boşuna başında beklemeyelimben canlıya bağanmayı bekliyordum bağlanamadan gelmiş. yani evet talep etmeden geldi dostum. 0,40 krş kaldı
kral valla yalan olmasınforumda paylaşıldıktan bi 5 dk sonra üyelik gerçekleştirdim. üye olduğumdan beridirde işsiz gibi canlı desteği bekliyordumNe zaman üye oldun usta ne kadar zamanda geldi? Boşuna başında beklemeyelim