- 11
- 0
- 1
Valla 2 saattir bi gelişme yok ya
Canlı desteğe bağlanmıyor. Deneme bonusu talebimi bile iletemedim , canlı desteğinden bile bilgi alamadığım sitenin nesinden fayda göreceğim ki...
Ne kdr ayip ama gelde kufur etme buna simdiŞaka gibi 30 dakika canlı desteği bekledim deneme bonusu istiyorsun dedim hiç cevao yazmadan kapadı
Bnce kapali bkleme bosa bo ugrasmadim biraktmYaa kardeşim 2 satır canlı desteğe bağlaamıyorum kafayi yicem
Kardeş bende saat 02.28 de cekim talebi verdim hala gelmedi bekliyorum kesin gelir demi bizim parada ozaman00:15 de çekim talebi verdim saat 05:15 de Papara ya geldi hiç umudum yoktu
Geliyor merak etme en az 5 saat sürüyorKardeş bende saat 02.28 de cekim talebi verdim hala gelmedi bekliyorum kesin gelir demi bizim parada ozaman
Saat 7 e dogru gelir tahminimKardeş bende saat 02.28 de cekim talebi verdim hala gelmedi bekliyorum kesin gelir demi bizim parada ozaman
inşallah grdsm sagolassin inşallah cektigin 100 tl yi katlarsin güzel bi bakiye yaparsınSaat 7 e dogru gelir tahminim
Teşekkür ederim senin sitede küsürat bakiye kaldımıydı onu sıfırladıktan sonra korkma paranı vercek demektirinşallah grdsm sagolassin inşallah cektigin 100 tl yi katlarsin güzel bi bakiye yaparsın
inşaallah 3 saat oldu bekliyoruz bi yatsın 100 tl yi olduğu gibi 5 sayıya atacam roulette gelirse yüklü gelirBen 11 de vermistim talebi 11.49 da yatti gece beyler yatirir bu site paralari merak etmeyin
126 yaptım roulette 100 cekim talebi verdim cekim talebini verdikten 5 dakika sonra kalan 26 tl küsurat silindiTeşekkür ederim senin sitede küsürat bakiye kaldımıydı onu sıfırladıktan sonra korkma paranı vercek demektir
Tamam ozaman gelecektir126 yaptım roulette 100 cekim talebi verdim cekim talebini verdikten 5 dakika sonra kalan 26 tl küsurat silindi