- 5,923
- 2,024
- 113
Bol bol şanslar dostUlaşırsak paylasırız
Bol bol şanslar dostUlaşırsak paylasırız
Terimde para olsa şu mesaja cevap yazmak yerine çoktan dmden afiyet olsun enişte yazmıştıDns ayarları terim hdablaya bağlanmak için şakayı bırak bi 20euro ayarla akşama bulalım parayı
Para yok işte Euro var boz diyoruz terimTerimde para olsa şu mesaja cevap yazmak yerine çoktan dmden afiyet olsun enişte yazmıştı
Bol kazançlar dostUlaşırsak paylasırız
Şuan o da yok valla enişte vardı aslında ama 1 hafta önce buhar olduPara yok işte Euro var boz diyoruz terim
Yapma be terim sana bel bağladık Seçil erzana yatırım yaptıkŞuan o da yok valla enişte vardı aslında ama 1 hafta önce buhar oldu
Düzelecez gene birsekil enişteYapma be terim sana bel bağladık Seçil erzana yatırım yaptık
İcralar peşimizde bu saatten sonra alayına gider terimDüzelecez gene birsekil enişte
Enişte battık ya😔😔 2200 para var 2 maca attik 1 futbol 1 basketbol futbol oran 2.75 geldi basket 1.85 49 alt oynadım 2.25 süre var 27 sayı cikmiş tek dedim geldi hani 2dkkada 24 sayi attilar 😔İcralar peşimizde bu saatten sonra alayına gider terim
2dk da 24 attıysalar bu kumarı bırakma zamanı gelmiştir dostEnişte battık ya😔😔 2200 para var 2 maca attik 1 futbol 1 basketbol futbol oran 2.75 geldi basket 1.85 49 alt oynadım 2.25 süre var 27 sayı cikmiş tek dedim geldi hani 2dkkada 24 sayi attilar 😔
inan allah seni inandirsin 10dkka agzim acık kaldı2dk da 24 attıysalar bu kumarı bırakma zamanı gelmiştir dost