- 9,570
- 7,230
- 113
valla birbirine yakın gitti hep 3.periyot bi fark açıldı gs dönünce uzayacağı belliydi son 2 buçk dakika sayı çıkmaması da garip olduYüreğine sağlık dost getirdik maçı kopma noktasına 2 per oldu bence
valla birbirine yakın gitti hep 3.periyot bi fark açıldı gs dönünce uzayacağı belliydi son 2 buçk dakika sayı çıkmaması da garip olduYüreğine sağlık dost getirdik maçı kopma noktasına 2 per oldu bence
Galatasaraya bağlıydı helal olsun iyi oynadılar maçı kopartmadilarvalla birbirine yakın gitti hep 3.periyot bi fark açıldı gs dönünce uzayacağı belliydi son 2 buçk dakika sayı çıkmaması da garip oldu
Hazır sinerjiyi yakalamışken gönder gelsin dostArkadaşlar çekim geldiğin de ulaşacağım bir tane daha rol yapalım onda da rolcü çıkartalım rol yaptıralım
arkadaşlara bol şans sabahtan beri skor takip etmekten gözlerim çift görüyo artık dmden kapım sana her zaman açık kanka . o değil 8k vurmuş bu kupon olay nerelere geldi 7 saatteArkadaşlar çekim geldiğin de ulaşacağım bir tane daha rol yapalım onda da rolcü çıkartalım rol yaptıralım
Her rollumde son adımda takılıyorum dostum. Adımlarımı küçültmem gerekArkadaşlar çekim geldiğin de ulaşacağım bir tane daha rol yapalım onda da rolcü çıkartalım rol yaptıralım
İki dal sigaram söndü çayım soğudu vallaarkadaşlara bol şans sabahtan beri skor takip etmekten gözlerim çift görüyo artık dmden kapım sana her zaman açık kanka . o değil 8k vurmuş bu kupon olay nerelere geldi 7 saatte
Bedel ödenmişİki dal sigaram söndü çayım soğudu valla
Çok heyecanlı bir maç oldu seri sayılar geldi iki defa İnternet dondu sayı hızından 🤣Bedel ödenmiş
Bizim ligde bu tarz maçlar oluyor ya sariyo takip etmesiÇok heyecanlı bir maç oldu seri sayılar geldi iki defa İnternet dondu sayı hızından 🤣
Keşke bütün maçlar böyle olsa heyecan, üzüntü, mutluluk bütün duyguları yaşatıyorBizim ligde bu tarz maçlar oluyor ya sariyo takip etmesi
çekim gelmedi mi reis dahaArkadaşlar çeki geldiğinde ulaşıyorum 1 saat dışarı cikacam geldiğim de tekrar rol yapacağız
Reis Avrupa ya kacti sınırı geçmiştir şimdiye değin 🤣çekim gelmedi mi reis daha
vala kaçtı mı bilmiyorum da foruma girip çıkıyor bişey de demiyor anlamadımReis Avrupa ya kacti sınırı geçmiştir şimdiye değin 🤣
Parayı rulette batirmiş doğru bilgivala kaçtı mı bilmiyorum da foruma girip çıkıyor bişey de demiyor anlamadım
Cia denmisin senParayı rulette batirmiş doğru bilgi
Aynen katılıyorum. @Ciqlett reis birsey yaz. Dürüstçe ne olduysa de bu kadar basit.hoca bi açıklama yap bari 11den beri yalı kazığı yaptın bizi burada 1 saate ulaşıcam dedin foruma girip çıkıyosun bişey de demiyorsun parayı yediysen yedim de boşuna avel avel bekletme bari öğlen 16dan beri kuponlarını takip ediyoruz ayıptır aw @Ciqlett