- 6,389
- 4,075
- 113
Sen zaten bana bisey soylemedin bende onu diyorum.konu sahibine diyosun aklınca biz üçümüz varız gerisini tiktir et manasında.😀😀tek akıllı sen misin?Ben sana bir şey söylemedim devam et.
Sen zaten bana bisey soylemedin bende onu diyorum.konu sahibine diyosun aklınca biz üçümüz varız gerisini tiktir et manasında.😀😀tek akıllı sen misin?Ben sana bir şey söylemedim devam et.
Uzatacak ne var ki dost arkadaş latife yapmış sarmaya yer arıyorsun kapat uzatmaHe uğurlu gelen onlardır ,yine algı yapiyorsun.
Bol sans kankaAktobe 44.5 üst kasa atıldı
Sen onun arkadasisin zaten etiketten belli kapat konuyuUzatacak ne var ki dost arkadaş latife yapmış sarmaya yer arıyorsun kapat uzatma
Bol şans dostAktobe 44.5 üst kasa atıldı
Bol şansAktobe 44.5 üst kasa atıldı
Kimse benim babamın oğlu değil dost takiple sen boş yapmaSen zaten bana bisey soylemedin bende onu diyorum.konu sahibine diyosun aklınca biz üçümüz varız gerisini tiktir et manasında.😀😀tek akıllı sen misin?
Arada yanlıs veri gosteriyor bunlarda ya alttaki gorsel anlatimda dogru bilgi oluyor geneldeBetco sapıttı maçta fok sayı var
9Aktobe 44.5 üst kasa atıldı
Ben zaten takip ediyordum ta ki sen kafana gore liste yapana kadar.Adam olun kimsenin hakkını ceplemeyin konu sahibi kendi özgür iradesiyle secer zaten beni seçip seçmemesi değil mesele adam etiketleyip liste koyarsan oraya cevabını alırsınKimse benim babamın oğlu değil dost takiple sen boş yapma
Betplaydan takip ediyorum suanBet365de yok maç bulamadim takip edecek yer
bol şansAktobe 44.5 üst kasa atıldı
Ben herkele arkadaşım burda dostSen onun arkadasisin zaten etiketten belli kapat konuyu
Yangın yapacak bir durum yok bak kendi ağzınla söylüyorsun zaten roll sahibi ben değilim,kime isterse ona atar tatsızlık yapmaya gerek yok kapat konuyu hadiBen zaten takip ediyordum ta ki sen kafana gore liste yapana kadar.Adam olun kimsenin hakkını ceplemeyin konu sahibi kendi özgür iradesiyle secer zaten beni seçip seçmemesi değil mesele adam etiketleyip liste koyarsan oraya cevabını alırsın