- 75,239
- 27,102
- 113
Bolsans dost lımıt yıyosan benım hesabı kullandırırım sana ayıpsınBana msj gelmis site ici eklenmis diye ama guzel oldu en azindan ftn cuzdani ile spor oynayabilirim artik limit yemistim
Bolsans dost lımıt yıyosan benım hesabı kullandırırım sana ayıpsınBana msj gelmis site ici eklenmis diye ama guzel oldu en azindan ftn cuzdani ile spor oynayabilirim artik limit yemistim
Para yok bro bu aralar ama maasta bi iki k ile artik tek mac tek mac gidecem sabirlaBolsans dost lımıt yıyosan benım hesabı kullandırırım sana ayıpsın
Ne zamn maasınPara yok bro bu aralar ama maasta bi iki k ile artik tek mac tek mac gidecem sabirla
20^25 arasi awNe zamn maasın
Hadı bakalımAma bi hafta on gune bi avans alirim 2 bin onun biniyle denerim
Gunaydin ama ben yatar brogünaydın beyler
Kazancın daim olsun dost tebrik ederimYollayacagım kişilere dm attım arkadaşlar başkan konuyu kılıtlersenız sevınırım
@Werderbremen
@savaskurt
@duzenbaz
@Tokmakci
@NoEscapE
@APARKAT
@keskin4455
teşekkur edıyorum takip için 5000k çekilmiştir parayi bekliyorum
Tebrik ederim.Kazancınız daim olsun 🙏Hoş geldin aldım max cekım 13k cevrımı tamamlarsak guzel bi tutar sans parası aktarıım takıp eden arkadaslara min oran 2 olmasi lazım simidedne bol sanslar
Tebrikler kankaYollayacagım kişilere dm attım arkadaşlar başkan konuyu kılıtlersenız sevınırım
@Werderbremen
@savaskurt
@duzenbaz
@Tokmakci
@NoEscapE
@APARKAT
@keskin4455
Tebrikler dostum sonuna kadar duramadim ama başarılı olmasina sevindim.Yollayacagım kişilere dm attım arkadaşlar başkan konuyu kılıtlersenız sevınırım
@Werderbremen
@savaskurt
@duzenbaz
@Tokmakci
@NoEscapE
@APARKAT
@keskin4455
Emeğine sağlık tebriklerYollayacagım kişilere dm attım arkadaşlar başkan konuyu kılıtlersenız sevınırım
@Werderbremen
@savaskurt
@duzenbaz
@Tokmakci
@NoEscapE
@APARKAT
@keskin4455
Kesene bereketÖdemeleri gönderim yaptım shellad konu kilitlermisin
Kazancın daim olsunÖdemeleri gönderim yaptım shellad konu kilitlermisin